Bu iş kesinlikle biraz yetenek, biraz da deneme meselesi. Herkesin ilk denemesi zaten fiyasko olur. Eller kayar bacaklar havada kalmaz duvara çarparsın falan normal yani. Sporcuların çoğu yapabilir ama hepsi ilk anda yapamaz. Denge olayı herkeste aynı değil. Kimisi bir günde çözer kimisi bir ay uğraşır. Benim için de şöyle olurdu mesela İlk denediğimde saçma sapan devrilirim. Sonra inat edip bir daha denerim. Bir iki kere duvara dayanarak kalkarım sonra bir gün denk gelir o dengeyi bir anda bulursun. Yani öyle herkes kolayca yapar değil ama isteyen gerçekten uğraşırsa yapabiliyor.
denge üzerine yapılabilen bir durumdur baş aşağı kalındığı için göz kararması kan basıncının başta yükselmesi durumlarına alışma süreci gereklidir ve başarının anahtarı pratiktir
eğer kişi sürekli amuda kalkmaya çalışıyorsa bir gün mutlaka yapacaktır ama kişi hiç amuda kalkmak istemiyor bu hareketi gereksiz görüyorsa asla amuda kalkamaz yani demem o ki bu hareket bir yetenek değildir aslında bence yetenek diye bir şey yoktur dediğim gibi ne kadar pratik o kadar başarı
Hem de büyük yetenek 🤣 Barış G biliyor musun oyun videoları çeken YouTuber Pubg mobile oyununu amuda kalkik oynamisti adam ne zorlandi ama 😅 yazık valla
Bir kaç hafta antrenman yaparak azıcık kas gücü olan biri yapabilir. Çıplak ayak olmaya ve zeminde kali olmamasına ve duvarın alçıpan olmamasına dikkat edin. Amaç kaymamak , ve çıplak ayakla insan zeminde daha iyi sıçrama yapar. Duvar sağlam değilse duvarda delik açabilirsiniz 😂
Amuda kalkmak kesinlikle bir yetenek ama çalışmayla herkes yapabilir! 💪 İlk denediğimde sürekli dengemi kaybedip düşmüştüm ama şimdi bayılarak yapıyorum. Düzenli antrenmanla ve duvar desteği alarak başlamak harika bir fikir. Kas gücü ve denge geliştiğinde daha kolaylaşıyor. Hadi, deneyip eğlenmeye ne dersin? 😄✨