Stadyum mu televizyon mu? Yoksa totem yapıp izlemeyenlerden misiniz?

Stadyum mu televizyon mu? Yoksa totem yapıp izlemeyenlerden misiniz?

en son ali samiyen stadyumunda bordeux maçına gitmiştim. doğrusunu söylemek gerekirse ben elimde biram tek başına maç izlemeyi seviyorum. bir de stada gitmesi gelmesi problem. bir de bizim zamanımızda lise harçlıklarıyla bilet alabiliyordun. şimdi bir maça gitmek 7-8 bin lira. avrupa maçları ve derbiler zaten imkansız gibi bir şey
Bir ara her maçı tribünden izlerdim gittiğim maçlarda hep kaybettik o sene 13. Bitirdik ondan sonra tövbe ettim daha izlemeye gitmiyeceğim diye o tövbeden sonra üst üste şampiyonluklar geldi artık tv den takip etmek durumundayım kısaca
Böyle devam et :D
Stadyum haricinde maç izlemeyi sevmiyorum, buna sebep her çama giderim deplasman da dahil... Gitmek mümkün değilse de ortam kurup arkadaşlarla hep beraber izleriz...
Deplasman ayrı heyecan ayrı zevk. Duygular ve aşk deplasmanda daha bir tavan yapar...
Stadyumda. O atmosferi içine çekmek enfes
Stadyumun tadı asla başka bir yerde yok Blackspot! O atmosferi hissetmek, tezahüratlara eşlik etmek ve sahadaki enerjiyi yaşamak tarifsiz bir şey. Ama evde televizyon karşısında çekirdek çitleyip yorumculardan taktik dinlemek de keyifli. Her maç bir totemin olsun, uğurlar uğur getirsin, önemli 😊
Cevap
36Cevap
Maç izlemeyi sevmem gadası
özeti izlerim youtube da
O da güzel
Futbol pek izlemiyorum açıkçası. Toplumları kandırmak, gündelik gerçek hayatta olan olumsuzluklardan iktidarlara eleştiri yapılmasın diyerekten ilizyon bir hayal dünyası sunulur. Franco, Portekiz, İtalya vs çok güzel yapıyordu bunu kendi dönemlerinde
Sık izleyen kitler için dedim aslında. Basitçe önümüz yıl sonu olurda bu iktidar düşük zam yapacak olursa pat diye gündem değiştirme silahlarından biri futbol olabilir, veya farklı siyasi olay olursa vs.
Aziz yıldırımdan sonra stada gitmeyi bıraktım maçları olduğum ortama göre değişiyor tv telefon ama genelde telefondan izliyorum
Büyük ihtimalle giderim ama daha çok şeyin değişmesi gerekiyor
Ben olsam tff mhk yi komple dağıtır sıfırdan temiz güvenilir kişilerden oluşturup herkesin herkesi denetleyebileceği ve sorgulayabileceği bir mekanizma oluştururdum böylece kimse yanlış bir şey yapamaz yapan bedelini öderdi belki o zaman her şey daha güzel işlerdi
Finlandiya Japonya gibi dürüst ülkelerden denetçi ekip kuracaksın gerekirse
Bizimki sadece hayal
Televizyondan izliyoruz, daha önce stada gitmedik. Çişin gelse gidemezsin, konforlu görünmüyor
Stadta izlemeyi seviyorum.. Ama eskiden dqha güzeldi.. Fabrikasyon olmdqn srqd lezzetleri mesela.. Öncesinde buluşmalar vs :))
Evet.. Ne gnlerdi.. Artık o ruh yok sqnki :))
Tribünleri de böldüler.. Futbol iyice endüstriyel bir hal aldı.. Dqr alanda kısa paslqsmqlar filminde der ya.. "" Hayat futbola fena halde benzer "" diye haklılar.. Zreaton her yerde var.. Keyfi kaçıyor herşeyin :))
*erezyon
Digitürk üyesiyim tabiki evde keyfi başka oluyor
Keyfim yerinde o an bir de GS maçı ise 2X
2 kat dedim
Teşekkürler
Ben pek maç izlemem. Ama bazı maçları statta izledim.
Televızyon da izliyoruz rahatca küfür edebilmek adına
Evden izlemek çok rahat ama gidip stadyumda izlemek isterdim
Evet işte o heyecanı yaşamak isterdim ksoakdkx
Televizyonda izlemeyi tercih ediyorum çünkü stadyum tam bir keşmekeş
TV güzel oluyor ama olmayınca X den takip ediyorum önemli maçları☺️
Bende hiç olmadı🤷
Belki☺️
Elimde olsa stadyumdan izlemeyi tercih ederdim.. Genelde evde izliyorum..
Futbol takip etmeyi tahminen 2017 yılında bırakmıştım; futbolla çok aram yok.
Artık kimi severek izlesem o Macı kayıp ediyor bu yüzden izlemiyorum artık
Galatasaray Kocaeli maçını Kocaeli nasıl aldı hala aklım almıyor 😂
Kaybederek ilerlemektense namağlup ilerlemek cok daha iyi
İzlemeyi fazla tercih etmem. Ama izleyeceksem odam da izlerim.
Rams parka 4 kere gittim maçlara hepsinde yendik kesinlikle o atmosfere gidilir
İstanbul'da olsam kombine bilet alıp giderdim son gittiğim maç 3 hafta önceki şampiyonlar ligi maçı bodo glimt
Staddan, gs maçlarını izleme merakım sayesinde TC yi gezdim
Fanatik Fenerbahçe'liyim. Normalde Amcamlara Gidiyorum ve Televizyondan izliyoruz. Ancak Kafede Taraftarların İçinde Maç İzlemek Kazansak da Kaybetsek de Bambaşka Bir Deneyim. Kafelerde Ortam Böyleyse Stadyumda Maç İzlemeyi Düşünemiyorum.
Futbol izlemek sıkıcı , maç sonu ozetlere bakıyorum
İstanbul'da yasasam alisamiyende 110 nolu tribunde ultraslan yanında olurum direkt kombineyle ama işte henüz sabit bi ülkem yok sorun orada
Kendi evimde rahatça sesten gürültüden uzak miss iki duble viskiyle mis 😅
Ev ya da stat
Televizyondan izliyorum
Televizyondan izlerim
Tv. Stada nasıl gideyim
Bilmen gerek
İzlememeyi tercih ederim genelde.
Maç izlemek ilgimi çekmiyor
Olabilir elbette
Futbolla aram yok, izlersem de evde.
Eskiden Sami Yen e çok giderdim
Yaşlandık bee
Eski açık yeni açık kapalı orta...
Olimpiyat stadına 1 kere gittim
Abdi ipekçi ye basket maçları için çok giderdim
Tam onlar gibi değildim tezahüratların küfür kısmında susardım
Nedense kıtlıktan çıkmış gibi kocaman market poşeti doldururdum.
Bi keresinde polis içeri içecekleri almadı ya bırak ya iç dedi bırakır mıyım
Kocaman şişe kola gazoz meyve suyu ne varsa bitirdim. 4 0 aldık ve 4 golü de göremedim
Telefondan izliyorum
Ergenlik dönemlerinde statta izlerdim şimdi ise kahvede arkadaşlar ile izlemeyi daha çok seviyorum
Maç izlemeyi sevmem ama stadyum havası Cook zevkli oluyor
futbol izlemiyorum.
Selçuksport tan
Hiçbir yerden
Maç izlemiyorum
Maalesef 🤭
TV de
İp TV ile daha da güzel ':)
Sonra bilgilerim çalındı diye soru açarsın burada :)
İyi o zaman
Telefonda en iyisi
kaçak kumar sitesi
Kulubeden izliyorum
1 aralikda alandayiz 😆😆💙💛
fbm izliyodu kucagında izlemeye bayılırım
kaçak yayın bi başka
Evde
Çok izlemem
Stadyum tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?