Spor Maçları nereden izlersiniz? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Maçları nerden izlersiniz İnternetten Tvden Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Maçları nereden izlersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. İnternetten 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kaçak izlemeyi sevmem. İzlemiyorum. Bi Tivibu var bizde oradan izliyorum. Bir de Avrupa maçlarını kanal verirse öyle. Maçların hepsini izlemem anca çok derbi veya güzel karşılaşma olursa öyle izlerim. 0 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Televizyonda maç keyfinin hastasıyım.. Bu arada kaçırdı dingill!! 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Ben izlemiyorum arkadaşlarım bazen izlemek için bana gelirler. Bende IPTV var güzel platform. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Original uydu alıcısı kutu işte Digitürk Exxen neyse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnternetten
Kaçak izlemeyi sevmem. İzlemiyorum. Bi Tivibu var bizde oradan izliyorum. Bir de Avrupa maçlarını kanal verirse öyle. Maçların hepsini izlemem anca çok derbi veya güzel karşılaşma olursa öyle izlerim.
Televizyonda maç keyfinin hastasıyım.. Bu arada kaçırdı dingill!!
Ben izlemiyorum arkadaşlarım bazen izlemek için bana gelirler. Bende IPTV var güzel platform.
Original uydu alıcısı kutu işte Digitürk Exxen neyse
İnternetten izliyorum
Maç izlemeyi sevmiyorum
Tv genelde
Youtubedan.
İzlemem
İnternetten izlerim
İzlemiyorum
maç izlemem