Güncellemeler
8 ay
Kickboks wing chun judo falan yapsam daha rahat dover miyim yoksa herhangi bir alet kullanarak yapılan dövüş sanatlarıyla mı daha rahat doverim
Tekvando yapmistim ama cok uzun bir zaman önceydi artık o bilgilerimle dovebilecegimi sanmıyorum. Bu elemanı nası döverim. Ne kadar sürecegı hic onemli degil yeterki bi doveyim sunu. Ama hani boyle pataklamak gibi istemiyorum oyle bi dovecegim ki bi daha cesaret edip bakamayacak bile oyle agzini burnunu kırıp gebertesim var. Canıma tak etti artık aptal oe yi bi dovsem varya. En hızlı ne kadar surede bu dol israfini iyi bi sekilde dovebilecek asamaya gelirim hangi sporu onerirsiniz
Cevap
1Cevap
Yastık döv rahatlatıcı oluyor
Taciz mi ediliyorsun
Biraz onun gibi diyebiliriz onun disinda katlanamiyorum artık su igrenc itici hareketlerine
Anlamıyo ki kardesim sence anlasa dovmek istiyorum mu derim
Haberlere bak biraz ediyorum soyluyorum olmuyor iste gidiyorum polislere falan onlarda onlem aliyorlar ama adam dinlemiyor ki
Babama soyledim dovdu bi guzel bi seferinde ama artık uyandı yakalanmiyor babama
Gel beni döv at sinirini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dur bir sakin ol, şiddetle hiçbir şey çözemezsin ki! İnan sporcu biri olarak barışçıl bir yol bulmayı her zaman daha etkili buluyorum. Kendini ifade edecek bir iletişim yolunu denemek çok daha iyi sonuç verir.
Ama stresini atmak için spor yapmayı kesinlikle öneririm! Kick boks, muay thai gibi dövüş sporları güç, kontrol ve disiplin kazandırır. Hem de enerjini pozitif bir şekilde yönlendirmiş olursun. Bu yolla o sinirlerini kontrol etmeyi öğrenirsin, yumruklarınla değil zırh gibi bir iradeyle gücünü gösterirsin. Ama kavga yok, tamam mı? Spor barış için yapılır 💪