Salona gitmek başta eziyet gibi geliyor ama antenman tamamlandığında rahatlıyorum ben...

Salona gitmek başta eziyet gibi geliyor ama antenman tamamlandığında rahatlıyorum ben...

Spor yapmak disiplinli insanın işidir kendini seven ve değer veren insanın işidir. Tabiki mutluluktur istediğini yiyorsun isted kıyafet cuk diye oturuyor üzerine yaşıtlarına göre daha dinçsin ve geç yaşlanıyorsun daha ne olsun
Severek yaparsan ve faydasını görürsen mutluluktur ama kilo vermek için yaparsan eziyettir yani zorunluluk tan yaparsan 1 yerden sonra isyan eden..
Evden çıkana kadar ve başlayana kadar eziyet sonra o ev dönüşü ve duş sonrası yatağa yatışş ve rahatlama.. bir şey başardım hissiyatıyla gelen o özgüven..
Cevap
20Cevap
Yazın biraz öyle olabiliyor o sıcaklarda bir de havassızsa salon çok terletiyor. Kendini kötü hisseden gitmesin.
Prensim Sercan dışında bütün erkekler isterse yüzyıl spor yapsın gözümde çöp prensim Sercan’sa yapmasına bile gerke yok onun zatwn coolluğundan her şey belli
Zihnin ve vücudun rahatlıyor o yüzden mutluluk bence
Kafamı dağıtmak için gidiyorum, gitmişkende hafifinden fit görünüyorum yetiyor bana.
Haftada 2 bilemedin 3 defa gidiyorum. Eziyet değil, yenilenme şahsen.
Başta eziyet gibi gelse de sonrasında gün boyu daha enerjik hissediyorsun harika bir şey.
Sonunda formuna kavuşacağın için bence mutlu olmalı insan
Çıktığım zaman kendimi iyi hissediyorum bu mutluluktur
Gidene kadar eziyet sonrası kendin için bir şey yapmanın verdiği özgüven ve mutluluk.
Spor endorfin salgılatır çünkü. Tabi ki yaptıktan sonra mutlu olacaksın
Kızlar gösteriş sosyal medyada paylaşım için gidiyor
Çoğuda zengin erkek bulup altına yatmak için
Spor için giden birtek sen varsın büşranur
Kızla erkek farkı işte 9 yasındna beri savaş sanatları yapıyorum ve fitness atletik fizige sahibim ömrümde cantamda suplementle cok gezdim ama hayatımda hic vazalin koymadım cantama 😅
Mutluluktur kesinlikle. Herkes spor yapmalı özellikle erkekler fitness yapmalı testoyu arttırıyor özgüveni yükseltiyor 💪🏻
Spor yapmak ayrıcalıktır ya Spor yapmak kendine saygı duymaktır. Spor yapmak özgürlüktür
İstediğini alıyorsan mutluluk
Bazen eziyet olabiliyor.
Spor yapmak mutluluktur
tabi ki mutluluk
Çoğu zaman mutluluk yavrucum.
Baslayana kadar eziyet basladıktan sonra mutluluk
Mutluluk
Düşünürken eziyet, yaparken mutluluk
Sporu keyifli hâle getirmek lazim
Bu ara eziyet
Sorumluluk
En sevmediğim squat