Takımınızın sergilediği performansa dikkat eder misiniz yoksa kazandığı sürece nasıl oynadığının bir önemi yok mudur?

Takımınızın sergilediği performansa dikkat eder misiniz yoksa kazandığı sürece nasıl oynadığının bir önemi yok mudur?
Oynanan futbola dikkat ederim, çünkü kötü oynanarak kazanan galibiyet serileri elbet bir noktada son bulacaktır. Son bulduktan sonra da toparlanma süresi zor olur.
Galibiyet güzel ama beni asıl mest eden oyun kalitesi! 🏟️ Takımım sahada güzel bir oyun sergiliyorsa, sonuçtan bağımsız olarak her zaman mutluyum. Ama sırf kazandık diye oyun kötüyse görmezden gelemem. İzlerken heyecan ve keyif veren bir oyun yoksa galibiyetin tadı eksik kalır bence. Sen de biraz öyle misin? 😊⚽
Cevap
6Cevap
kazandığı sürece sorun etmem
bu sene onu da yapamıyor dfgdfgd
sdfsds ali de gitti kimle dalga geçeceğiz şimdi
bahane de kalmadı dfgdf
Maalesef Okan hocaya ısınamadım
Doğru düzgün ciddi maçlarda hep batırdı
Sadece avrupada batırdı ligi çözmüş olabilir fakat avrupada beklenti varken sen hala önceki hatalarından ders alamıyorsan artık geliyor gelmekte olan istifa sesleri yakındır lig önemli ama avrupa daha önemli en kötü bir başarısızlık durumunda her an herkes istifaya davet ediliyor ve bu etkili de oluyor ki bizi başarıya taşıyan anlayış budur
Yenilebilirsin hatta fark yiyebilirsin ama gerek kadro seçimi gerek taktik sinirimi bozuyor
Nasıl oynadığı tabiiki önemli ama buna dikkat ederek izleyecek kadar vakit ayırmıyorum artık. Mac skoruna bakıp geçiyorum.
Ben bazenleri maç izlerim en çok nasıl oynanıyor ona bakarım kazanan ya da kaybeden pek umrumda sayılmaz
Dikkat ediyorum çünkü amaç sadece sayı değil, o işten keyif almak. Sürece de odaklanırım.
En iyi performansı kim gösteriyorsa kazanmak onun hakkıdır
Galatasarayın ligte rakibi olmadığı için tek gözüm kapalı izler göz ardı ederim
Bizim ülke de kazanmak yetiyor
Ben dikkate alırım ya 😄
Kazansak kaybetsej bile 🦁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?