Frankfurt 5 - Galatasaray 1... Sarı kırmızılılar almanya'da tarih fark yedi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray Şampiyonlar liginin vasat takımlarından Frankfurt'a 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda 5-1 yenildi! Maçta yine okan buruk fantezileri vardı. Singo neden bu maçta davinson'un yerine sağ stoper oynadı? Madem singo'yu oynatmak istiyorsun o zaman sağ bekte oynat! Davinson abdülkerim bardakçı ikilisini bu maçta bozmak büyük hata bence ve davinson sol stoper oynayamıyor! Tabiki tek sebeb bu değil arada resmen fizik gücü farkıda vardı. Adamlar çok hızlı oynuyor ve hatayı hemen cezalandırıyor! Ben zaten eyüpspor maçından sonra söylemiştim Galatasaray'ın bu oyunla yenileceğini. Şampiyonlar ligi bașlamadan önce Galatasaray 8 ile maksimum 10 arasında puan toplayacağını söylemiştim ve ilk 24'e giremeyecek. Bu oyunla Liverpool'da İstanbul 'da en az 3'ler Galatasaray'ı! Maçı nasıl buldunuz?

Frankfurt 5 - Galatasaray 1... Sarı kırmızılılar almanyada tarih fark yedi! Maçı nasıl buldunuz?
Frankfurt 5 - Galatasaray 1... Sarı kırmızılılar almanya'da tarih fark yedi! Maçı nasıl buldunuz?