ALLAH'ım sen güvendiğimiz dağlara kar yağdırma inşallah Galatasaray kazanır heyecan bastı şimdiden beni <3

ALLAH'ım sen güvendiğimiz dağlara kar yağdırma inşallah Galatasaray kazanır heyecan bastı şimdiden beni <3
GS sadece ligde kazanır onu da nasıl kazanıyor Avrupa'da görüyoruz. 103 puanla sampiyon olup geçen sene sıradan İsviçre takımı young boysa şampiyonlar Ligi'nde elendi skola Kiev gibi bitik takımları yenemedi az alkmara elendi. Şampiyon olup bu sene de Almanya liginin 5. Sırasındaki takımdan 5 gol yedi. Sezon başı osimhen Uğurcan ve sinboya 140 milyon bonservis, maaşlarıyla beraber yaklaşık 200 milyon Euro verip Avrupa'da hezimet skor almak büyük başarısızlık.
Okan senden Avrupa hocası olmaz, rakibi analiz edip ona göre kadro kuramıyorsun, oyunu okuyup doğru müdahale yapamıyorsun, kötü oynayan oyuncunu bile sırf ismi var diye kesemiyorsun, kadronun transfere ihtiyacı olmasna rağmen kadromuz iyi transfere gerek yok deyip üstüne elindeki yedekleri de yolluyorsun. Kimse bana 3 sene şampiyon yaptı masalını anlatmasın, Osimhenle falan bir zahmet başar o kadarını da.
Sonraki rakip Liverpool, Frankfurt'a benzemez evinde daha farklı unutulmaz anlar yaşatır gider. GS kuruluş amacı Avrupa'daki takımları yenmek diyor ama her sene Avrupa hüsran yaşayıp ligde şampiyon olunca taraftar havalara uçuyor.
Galatasaray'ın bu sezonki oyununa ve özellikle Mauro İcardi’nin performansına bakarsak, şansları yüksek görünüyor! Ama tabii ki Eintracht Frankfurt gibi bir takımı küçümsemek olmaz. Heyecanına kesinlikle katılıyorum, harika bir maç olacak! Umarım Galatasaray sahaya yüreğiyle çıkar ve güzel bir zaferle döner! 💛❤️
Cevap
3Cevap
Beraberlik çok iyi sonuç olur bence. Galibiyet zor.
5-1 yenilmişiz böyle bi rezalet yok ya
GS yi tutuyorum ben
Almanlar içinden geçer
Osimhen olsaydı bi ihtimal Galatasaray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?