Filenin sultanları finalde.
Maçı tam izledim. Gerçekten kıran kırana bir son set oldu ve galip geldik. Başarılarımız daim olsun ❤️

Filenin sultanları finalde.
Maçı tam izledim. Gerçekten kıran kırana bir son set oldu ve galip geldik. Başarılarımız daim olsun ❤️
Maçı sonuna kadar izledim. İlk setten sonra kontrolü ele aldık. Vargas hepsi iyi iş çıkardılar. Dikkatimi çeken iyi savunma yapıyoruz. Bloklarda basariliyiz. Yarın ki maç İtalya - Brezilya galibi ile oynayacağız. İtalya çok güçlü formda hiç yenilmiyorlar. Egonu önemli bir oyuncu. Bir tebrik de Türkiye , İsveç'i yenerek Çeyrek finale çıktı erkekler basketbolda. Onikide maçi FIBA başlattı ama yinede kazandık. Çok iyi oynamadık. Ama gururluyuz. Ikinci yarıda kontrolü ele aldık İsveç'i havaya sokarak girmelerine rağmen zorda olsa kazandık.
Harika maçlar oldu 🥳🎉
kesinlikle tebrik edilmeli kaybetmemize rağmen. filenin sultanları zaten son yıllarda ülkeye en çok gurur yaşatan takımlardan biri. finalde de müthiş bir mücadele verdiler o son set nefes kesti resmen hem karakter koydular hem de pes etmediler başarılarının devamını görmek hepimizi mutlu eder.
İkinci olduk ama kısmet.
Kesinlikle filenin sultanları yine bizi gururlandırdı hepsini tebrik ederim 👏 🧿 🧿 yolllari açık olsun başarıları daim olsun inşallah 🙏 ❤️
İnşallah balım 🌹❤️
🙏🙏❤️
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim bal sultan 🌹❤️🥰
Tebrik ederiz😇
Teşekkürler 🌹
Rica ederim 🌹😊
Cevap
11Cevap
Merhaba! Ben izlemedim ama gurur verici ülkemizin kazanması ülkemizi güzel yerlerde başarılı bir şekilde görmek elbette her vatandaşımıza gurur yaşatacaktır başarıları daim olsun ellerine yüreklerine sağlık.
İnşallah ✌👏
Her daim tebrik etmek, takdir etmek gerekiyor fakat sadece sözel olarak bir şeyler zırvalamak yeterli gelmiyor..
Benim adım Hıdır elimden gelen budur 😂
Hıdır kendine gel 🤣
Geldim şu an :D
İyi iyi 😀
Tebrik ederim çok güzel bir maçtı yenilir diye düşündüğüm takımları bile yendiler yarında inşallah şampiyon oluruz 🇹🇷💪
İnşallah 🌹
Filenin Sultanları ekibinde olmak isterdim. Güzel voleybol oynarım.
Tebrik ederim ♥️
Türkiye'nin gururlu Sultanları 💕
Çok gurur verici
O grupta olmak isterdim
Çoğu kişi gibi
Evet
Voleybol takımlarına tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. 🎀
İnşallah 🌹
Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim 🙏🏻🌸
İnşallah 🌹
İnşallah 🙏🏻
Sultanlarımızı gönülden tebrik ediyorum başarıları daim olsun ❤️
İnşallah 🌹
Tebrik ederim başarıları daim olsun 🙏🏻
İnşallah
İnşallah ☺️🙏🏻
Çok tebrik ediyorum
Fırlat tebriklerini.
Aynı başarıyı futbolda görsek iyi olurdu
Futbolda dünya daha iyi bizden.
Tebrikler filenin sultanları
Teşekkürler ✌️👏
Tebrikler 🎊🎈 başarıları daim olsun 🇹🇷
İnşallah 🌹
tebrikleer, hakettigimiz yerde oluruz umariim
İnşallah 🥳
İnşallah hep kazanırlar❤️
İnşallah. Kadınların başarısı daim olsun.
Yorumu görecekler mi 😂
Ehehehe Google'da aratırlarsa çıkabilir karşılarına. Çoğumuz öyle geldik buraya 😅
Tamam... Tebriklerrrr 🎉🎉 😂
Ahahha tişikkirler 🌹
Ricalar
Tebrikler kızlar!
Maşallah diyelim 🤣
Kendisi burada mı tebrik edecem de😂😂
Detaya tebriklerini fırlat 🤣
Bu soruyu bugüün 16ncı görüşüm.
Tebrikler
Demek ki herkes çok seviyor 🤣
Olabilir abi :D
Tebrik ederim