Spor Herhangi bir spor karşılaşmasında rakibinize yenilirseniz, onu tebrik eder misiniz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlikTamam, yenildiniz, evet. İnsan gibi tebrik eder misiniz rakibinizi? Yoksa o tavırların, ağızların şirazeleri kayar mı? #Spor #TubaSueda Herhangi bir spor karşılaşmasında rakibinize yenilirseniz, onu tebrik eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eskiden yani üni deyken bunu yapmazdım. Karşımdaki gıcık giderdi çünkü. Ve ikinci olmak berbat. Ama şu an tabi ki tebrik ederim. O rekabetçi yanım öldü galiba 🤷🤷 ya da büyüdüm? 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet rekabet duygum fazla yok zaten Kazananı takdir etmek beni zayıf göstermez 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl her ne kadar yenildiğim için üzülsem de sporda centilmenlik vardır ederim 1 0 Yorumla
ljane Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 82% +1 yıl Yani yaparim çünkü benden iyi birine niye destek olmayayim😁 1 0 Yorumla
Stop-War Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hile ve adaletsizlik yoksa tebrik ederim. 1 0 Yorumla
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bu rakibe bağlı saygılı biriyse onu tebrik ederim. 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ediyom. Gerçi daha çok moduma bağlı 1 0 Yorumla
_Penthesilea_ Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Evet benden güçlüymüş demekki.. Ki yaptım da bunu 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tebrik ederim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar