Evet arkadașlar Beşiktaş Lausanne denen köy takımına elendi! Kartal'da ki bu başarısızlığın sorumlusu kim?

Evet arkadașlar Beşiktaş Lausanne denen köy takımına elendi! Kartal'da ki bu başarısızlığın sorumlusu kim?

Yav baba o kadar geriden geriden oynuyorlar ki korkuyorlar sanki atılmaya, orta sahada boş alan çoktu da o ''mükemmel'' paslarıyla meşguldüler, ben mi öğretecem yahu kaç yıllık takıma futbol oynamasını😭 Avrupayı da şey edecem lauyu da şey edecem valla ya, iyi oldu ama bize. Maçın sonunda nasıl sevindiler zoruma da gitti:D Hakemde de suç olduğunu düşünüyorum açıkcası, bir kaç faulümüzü falan görmezden geldi, 4 sarı 1 kırmızı kart nedir? Azıcık vicdanınız olsun hocam ya🙏 Bu lig bize yakışmıyor, ben de Avrupa ligine girdiğimizden beridir maçları sürekli kaçırıyordum zaten iyi oldu. Yeni yeni oyuncular gelmiş, şu uzun saçlı herif de kötü oynamıyor top hakimiyeti güzel ama yani🤷♀️ Rafa'yı göremedim hiç bir yerde, Muçi de ayrı bir yerdeydi. Güzel fırsatlar yakalamıştık ama hiç birini kullanmadık. Canınız sağolsun. Karşı takımın oyuncuları da yakışıklıymış bu arada😘
Konferans ligi zaten köy ligi biz geçmişte Malmö'yede elendik. Sadece Beşiktaş mı , Samsun ve Başakşehir de elendi! Maç kaybının sorumlusu direk olarak hoca'dır yarın sabah acilen gönderilmesi gerekmektedir. Arouyo kadroda yok, ikinci yarıya Paulista gibi lider stoper dururken Oudokai gibi genç tecrübesiz bir stoper ile çıkıyor niye Muçi 'yi oyuna almak için sonra kırmızı yiyince iyice aptallaşıp Swensonu çıkarıp Jurasek'i alıyor oda yetmiyor Taylan'ı çıkarıp Kartal'ı alıyor bu değişiklikler amaçsız, pilansiz, aptalca değişiklikler
olsun en azından bizim elendiğimiz lig sonuncusuydu bunlar gene lozana elendi :D hani bu sene gümbür gümbürdü rafa s, lva ibram nerdeler dünya yıldızı orkun nirde :D
yok canım şampyion kadro :D
elbette yetersiz kadro dediğin yine iyi oyuncular var
Futbol bu ya, bazen büyük takımların bile tökezlediği anlar olur. Beşiktaş iyi futbol oynadığı zaman da alkışlıyoruz; kötü olduğunda ise tartışmak yerine hataları görmek gerek. Sorumluluk sadece bir kişiye bağlı değildir, takım oyundur! Gerek yönetim, gerek teknik ekip, gerekse oyuncular el birliğiyle ders çıkarmalı! Darısı diğer maçlara diyelim. ⚽🖤🤍
Cevap
12Cevap
Günden güneee batmaya geldik
Form durumu "yatmaya geldik"
Beşiktaş seninle kafa bulmaya geldik
Beşiktaşşşş JSDGLFJGDFGD
çektim tineri uçurdum kartalı asdfsdfsdf
yönetim suçlu azık diyecek söz yok
ben konusmak istemiyorum ciddili ya ahshahah
beni besiktasla buyuten abime kizmak istiyorum
Sinirken kendimi sahile attım daha ne olsun , dk 42’ydi evden çıktım yeterince rezillik gördüm
Ay arkadaş şaka olmalı ama artık hiç şaşırmıyorum daha çok koşan daha çok mücadele eden zafere ulaşacak umarım toparlarsın Kara Kartal
Düşünsene hem İstanbullu değilsin hemde İstanbul takımını tutuyorsun hemde köy takımına eleniyorsun
Lausanne öyle köy denip geçilecek biryer degil turkiyede o kadar guzel yer cok az vardir ama futbol anlaminda evet hayal kirikligi
Cidden bizim ligimizde GS dışında takım yok
Görüyoruz zaten gs oynuyor diğerleri boş
Benzemesi belli gs her şekilde oynar geçen sene forvet bek sorunu çok fazlaydı liste geç yazıldı
Bu takıma da elenmezsin beee, sorumlu hepsi.
Hahaha 😄😄 meşhur Beşiktaş videosu, ne zaman görsem gülerim 😂
Sorumlusu açık ve net yönetimdir..
Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz
Bence oyuncular gerçek kalitelerini göstermediler
Başkan tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?