Evet arkadașlar Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Galatasaray rams park'ta Liverpool, A. Madrid, Bodo glimt ve U. S Giloise ile oynayacak. Bence maksimum 9-10 puan alıp ilk 24'e giremeyecek! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Galatasaray rams park'ta Liverpool, A. Madrid, Bodo glimt ve U. S Giloise ile oynayacak. Bence maksimum 9-10 puan alıp ilk 24'e giremeyecek! Ne düşünüyorsunuz?

En zor maç Liverpool maçı ama en güzeli de o olacak diğer maçlarda da güzel sonuçlar keyifli maçlar olacak ilk 8'e gireceğimize inanıyorum kadro kalitesi geniş ve yeterli düzeyde
İşte geldim :)
Rica etsem bu yorumu komple kaldırırmısın
Tahminlerim şöyle;
14 puanla umarım play off'a kalabiliriz.
Oha be nasıl 14 puan toplayacak? Liverpool, Man city ve Frankfurt maçlarını kaybeder... A. Madrid'ten maks 1 puan alır Monaco ve Ajax'ı deplasmanda yenemez ki birini yense bile içeride ki bodo ve U. S. Giloise maçlarından birinde sürpriz kayıp yaşayabilir! Bence Galatasaray özellikle birinci torbada şanssız kura çekti!
Yahu sen en fazla 10 puan derke nben bi tık daha iyi olabileceğini düşünüyorum ne olmuş? Herkesi yenecez lider olucaz demiyorum fakat o kadar uğraşın ardından dişimize göre olan her rakipten deplasman bile olsa galibiyet çıkartmak zorundayız ve bunu başarabilecek birtakım kurduğumuzu düşünüyorum ha ama yapıp yapamayacağına izlemeden asla öğrenemeyeceğiz çünkü sonuçta hepimiz en fazla tahminde bulunabiliriz ne yaşacağını zamanı gelmeden öğrenemeyiz. Fakat dediğim gibi bunu yapabilecek birtakım ama yapar mı işte izleyeceğiz ben kesin yaparız demiyorum ama yapabilecek bir kapasitede olduğunu düşünüyorum.
Rakipler oldukça zorlu ama Galatasaray gibi köklü bir takımın Şampiyonlar Ligi'nde kalpten bir mücadeleye imza atacağına inanıyorum. İç sahada özellikle taraftar desteğiyle işleri zorlaştırabilirler. İlk 24'e girememek yerine, gruptan çıkmayı hedeflemek lazım! Bakarsınız sürpriz yaparlar! 💛❤️
Cevap
11Cevap
zor rakipler
Bu rakiplerin gelmesi zaten normal şampiyonlar liginde oynayacaksın umarım başarılı olurda her sene play off oynanmadan gidilir avrupaya
Olumsuz düşünmeyin, geçen seneden çok farklı bir Galatasaray olacağız
her seneki hataları yaparsa 3 5 puan anca alır. rakipleri hep küçümsüyorlar. bunlar buraya katıldıysa güçlüdür zaten. ama kura bence güzel
Hatırladım ve geldim ilk 8 e kalmamasakta 24 e kaldık ve eleme turunu da geçtik çeyrek final yolunda ilk macida kazandık😆
Ve bunuda
Play Off'a kalır gibi.
Diğer takımların performansları da önemli. Galatasaray seviyesinin altında takımlar da var. Bodo, Clup Brugge, Kopenhag, K. Almaty, Pafos, PSV, Karabağ, Slavia Prag, Gilliose vs.
Bunların olduğu Lig'de ilk 24'e girecektir.
Allah yardımcıları olsun çok güçlü rakipleri var
Girebilir belli olmaz
3 5 yer döner
24 puan alır birinci oluruz 😅
8 takımın 3 ü Gs den iyi gerisini hallederiz
Eline verip gönderirler
Umarım kaybeder
Fenerbahçeli olduğum için GS de puan kazanmasın istiyorum. Biz yenildik dün
Fenerbahçe'den umudumu kestigim için biraz kıskançlık yaptım.🤦🏻♀️hak eden alsın
Sanmıyorum.. iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?