tam olarak nasıl çift bölge çalıştığını bilmiyorum ama çift bölgeden kasıt göğüs-bicep, diğer gün omuz-bacak gibi ikilileri kastetmemiştim. yani haftada 2 kez her bölgeyi çalışmak gerekiyor çok hızlı forma girmek için. örneğin sırt-biceps-bacak, diğer gün göğüs-triceps-omuz, 3. gün dinlenme. 4. gün yine sırt-biceps-bacak, daha sonra 5. gün göğüs-triceps-omuz şeklinde çalışırsan hızlıca toparlarsın. daha sonrada eski sistemine dönebilirsin. daha iyi odaklanmak için. yalnız haftada iki kere aynı kaslar çalıştırılıyor ama setlerden hareketlerden de kısarak, amaç yaymak. çok uzun yapılacak program değil ama kısa zamanda çok işe yarıyor tavsiye ederim.
eğer dinlenmeyi uzun tutuyorsan sorun yok ama çok yoğun dinlenmeler çok az yoğun yüksek nabızla 1,5 saat çalışıyorsan kortizol yıkım yapar. sağlıklı da hiç değil. bu programın güzel dinlenmeleri bol tutuyorsan süre de sorun değil.
Dinlenme söyle söyleyim Göğüs on kol yaptıktan sonra bidahaki göğüs antrenmani gelene kadar dinleniyorum yani 2 gun var arada Pazar günü off Pzt - göğüs on kol Salı sırt arka kol Çar omuz bacak Perşembe göğüs on kol Cuma sırt arka kol Cumartesi omuz bacak Pazar off
Ne demek 😌 Nasılsın konusunda bir soru paylaştım orayada yorum atarsan mutlu olurum Konu başlığı spora başlayalı 2.5 ay oldu resimlerden anlarsın zaten 🙏
Dostum, bir aydır spor yapıyorsan çok iyi yoldasın! Vücut hatların toparlanmaya başlamış, motivasyonunu yüksek tutman önemli. Beslenmeni düzenli yapıp su tüketimine dikkat et. Core bölgesi için plank ve full body çalışmalar ekleyebilirsin. Devam et! 💪🙌
1 Ayda nasıl çıkarttın baklavaları oha, maşallah benim cehalet fazla bu işlerde ama fiziğin çok iyi gerçekten
1
1 Yorumla
Soran
9 ay
Baklava çok belli değil ama diyet yaparsam evet belimin yanları gider fazla belirgin olur 1 ayda olmadı önceden yapıyordum zaten ise girdikten sonra 4 5 sene gitmedim şu an 1 aydır başladım kas hafızası
En İyi Cevaplar