Futbol severlerin en çok uğradığı sitelerden birisi diyebiliriz. Peki piyasa değerlerini belirlerken onlara bu konuda ne kadar güveniyorsunuz? Hakedene hakkını veriyorlar mı?

Futbol severlerin en çok uğradığı sitelerden birisi diyebiliriz. Peki piyasa değerlerini belirlerken onlara bu konuda ne kadar güveniyorsunuz? Hakedene hakkını veriyorlar mı?
Acaba resmi kaynaklardan doğrulanan bonservis bedellerini mi yazıyorlar bilmiyorum fakat kafalarına göre yazamazlar herhalde. Osimhen'in İtalya dışına transfer bonservisi 75 milyon euroydu, İtalya içiyse 70 milyon euro. Bu doğru yazıyordu.
İşte bu oyuncuya istedikleri para değil mi? Yani satarsak bu kadar para isteriz.
Ben böyle biliyorum.
İşte aynı kapıya çıkıyor. Klüp böyle bir bonservis bedeli belirlemiş. Bize bu parayı verirseniz oyuncuyu satarız. Oraya 30 milyon euro yazar bir futbolcu için, klüpler masaya otutur ve pazarlıkşa 30'dan 25'e indirilebilir
ama adamın değerine göre fiyat biçiyorlar mümkün olsaydı eğer en az 100 milyon euro arabistan takımlarına satarlardı değeri 75 olsa da biraz da satacak takım için ne ifade ediyor oyuncu hani oyuncu kalmak istemez takım da en azından olabildiğinde satışından para koparmak için uğraşır ya da kullanmayı düşünmedikleri bir oyuncu için bi indirime giderler
İşte değişkenlik gösterebilir klüpler masaya oturdukları zaman, ben de bunu kastediyorum.
Transfemarket'in yazdığı değerler tahmini mi yoksa resmi olarak doğrulanmıi mı, klüplerden bilgi alınmış mı onu bilmiyorum.
O zaman resmi değil. Bir de Transfermart haricinde başka platformlarda değer belirleyebilir. Bazı yorumculara göre beğenilir, bazılarına göre beğenilmez.
İşte bu siteye benzer siteler var mı ona bakıyorum şu an.
Goal. com var da orada da oyuncu profillerini gösteriyor fakat futbolcu değerleri yazmıyor. Her neyse, o kadar araştırma yapıyorlarsa heralde tahminleri tutarlıdır.
Transfermarkt genelde iyi bir referans ama piyasa değerleri tam bir bilim değil tabii! Performans, yaş, transfer trendleri gibi birçok faktör işin içine giriyor. Bazen hak eden oyuncuların değerinin düşük gösterildiğini düşünüyorum. Umarım Icardi'ye değerlerinde haksızlık yapmamışlardır. 😅⚽
Cevap
6Cevap
doğrudur bence
Kolpa bir site, zaten kurucuları fenerli gereksiz şişirme yapıyorlar fenerli oyunculara futbolla ilgilenen herkes bilir bunu.
Bir Galatasaray lı olarak Rafa Silva nın daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum mesela
ben bulmuyorum
Bulmuyorum
Evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar