Odamın köşesinde küçükte olsa bir alan açtım ve namaz kılabileceğim tek alan aynı yerde spor yapsam bir problem olur mu?

Selamünaleyküm odam küçük namaz bile kılmaya tek bir alanım var orası bile çok dar evden çalıştığım için spor salonuna vaktim olmuyor çoğu zaman 2-3 günde bir uyuyorum zaten egzersiz yapmam lazım kilo için değil 4 senedir spor ile uğraşmıyorum 10 kilo verdim çoğu da kastı zaten normalde olmam gereken kilonun çok altındayım biraz kas kütlesi lazım namaz kıldığım alanda şu şekilde birkaç örtü var 1.5 e 1 metre gibi düşünebilirsiniz belki daha da az halım olmadığı için yerler taş ve egzersiz yapabileceğim başka bir alanım yok çalışma masam yapatağım ve kıyafetlerim olan küçük bir dolabım dışımda odamda atabileceğim bir eşyam yok yer kaplayan lütfen dini bilgili olan biri cevap verebilir mi hani direkt günah veya sevap değildir bence ama zarar verir mi dinime bana bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler şimdiden.

Güncellemeler
10 ay
mümkünse gerçekten dini bilgisi olan biri detaylı bir açıklama vakti olanlar cevaplarsa sevinirim
sorun olmaz
bir şey olmaz
gibi cevaplar için bir soru sormadım hayırlı günler
Odamın köşesinde küçükte olsa bir alan açtım ve namaz kılabileceğim tek alan aynı yerde spor yapsam bir problem olur mu?