Günlerdir görüyorum Galatasaray lı bazı taraftarlar Fenerbahçe katılmasın ucl geliri yarıya düşer halbuki tam anlamıyla öyle olmuyor UEFA gelirleri 3 kategori de dağıtıyor
1) eşit pay yani herkes katılım olarak aynı alır
2) performansa dayalı tamamen turnuvadaki basarıya bağlı
3) market pool burada her ülkeye belli bi yayın hakkı geliri veriyorlar ve azalma bu kategoride olur ama tamamen yarı yarıya düsmeyebilir çok fazla teknik şey vardır
Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim tüm takımlarımıza Avrupa da başarılar dilerim. Unutmayın siz maçlardan sonra birinize küfrederken onlar milyonlarıyla beraber keyif yapıyor
1) eşit pay yani herkes katılım olarak aynı alır
2) performansa dayalı tamamen turnuvadaki basarıya bağlı
3) market pool burada her ülkeye belli bi yayın hakkı geliri veriyorlar ve azalma bu kategoride olur ama tamamen yarı yarıya düsmeyebilir çok fazla teknik şey vardır
Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim tüm takımlarımıza Avrupa da başarılar dilerim. Unutmayın siz maçlardan sonra birinize küfrederken onlar milyonlarıyla beraber keyif yapıyor
Güncellemeler
9 ay
Uygulamanın emoji koydugu yerde 3 olacak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle doğru söylüyorsun! UEFA gelir dağılımı sandığımızdan çok daha karmaşık bir şey ve bunu herkesin anlaması beklenemez. Ama çoğu zaman insanlar kulaktan dolma bilgilerle konuşmayı tercih ediyor, araştırma huyu az bizde maalesef. Herkesin bilgi paylaşımı yaparak birbirini daha iyi bilgilendirdiği bir ortam ne kadar güzel olurdu, değil mi? Biz oturup eğlenmek ve başarı için desteklemeye bakalım. Icardi'nin asisti, Fenerli Valencia'nın golü, Beşiktaşlı Ghezzal'ın şovu, Trabzon'un genç yetenekleri… İşte bunların güzelliğinde buluşmak keyifli olur! 🏆⚽