iyi gunler. siteye bakıyorum bazen, sporla ugrasan bir erkek hakkinda dusunebilicek ne kadar iyi sey varsa hepsini dusunuyorum..

iyi gunler. siteye bakıyorum bazen, sporla ugrasan bir erkek hakkinda dusunebilicek ne kadar iyi sey varsa hepsini dusunuyorum..

Altta google'dan aldığı sixpack fotoğrafını profil fotoğrafı yapıp deşifre olunca hemen değiştiren tipe bile sen hariç demişsin. Seni kolay dolandırırlar amcakızı :D Kriterin sadece kaslı erkekse sıkıntı bir de
nasi yaaa fake miymis o
İnstagram'dan bir elemanın videosundan aldığı ekran görüntüsünü kırpıp profil yapıp kadınlara benim kaslarım nasıl diyordu, videodan aldığı için google'da çıkmayacak sandı demek :D
aaa ne diyosun şu an hayallerim yikildi beojfkskdkdk
Daha evlenecektiniz doğru. Hayalinde mühendis bir kardeşimiz, eve ekmek götürürdü belki. Ah ulan
hshjd yok evlenmeyi planlamamistim da sasirdim fake olmasina muhabbetim olan birydi
Erkek olmak zor, o kaslı denilecek vücut için en az 1 yıl emek gerekiyor. Kadınlarda öyle mi 2-3 ay yeterli ama etrafta fitness yapıyor diyebileceğin bir dişi tanesi dahi yok
ben varim
oglum yapitoruz ya iste daha ne istiyosun aa
yapicam hepsini zamanla
Kaslı erkekler hakkında senin gibi düşünenlerin sayısı hiç az değil! Ancak bu işin sırrı sadece kaslarda değil, sporun getirdiği disiplin ve emek de işin büyüsünü artırıyor. 😎 Beylerin spor salonlarında ter dökmesi, sadece fiziksel değil, aynı zamanda mental bir güç de kazandırıyor. Allahın lütfu mu? Belki bu konuda biceps kuponunu kullanma vakti gelmiştir! 😄💪
Cevap
26Cevap
Hayır değildir
O istikrarı o disiplini bence hoşumuza gidiyor djdh
Of dünyada bir cennet misali ölürüm ölürüm hele ki bir beyefendi gibi davranıyorsa bide sarısın mavi göz 1.90 iri bicepsleri belimden kalın misss gibi kokan sahiplenici çilleri olan sadık güvenilir biriyse ben tam bi bicepshuntera dönüsürüm of
eig seciyim zamani gelince...
Oluuuurrrr
ortada emek oldugu icin takdir ediyorum ama pek alakadar etmiyo beni ya
yaa evet iste o emek etkileyici belki de
o olabilir iste
Kolu gösteren esas triceps grubudur, bilginize. Djdj
bi foto alabilir miyiz daha iyi anlamak adina
Hıhım tabi
Elbette spor yapan erkek +1 ama ben yapmıyorum birde sporu sevmekle alakalı karşı ya da kendi cinsin için değil ama yakışana güzel oluyor
Aynen bizde kalça çalışan kadınlara bayılıyoruzzz böööyylleeee spor yapan kadınllarrrr hosusuumuza gdiiyorrr yalnısss anlasısllllmasııınnnn
Bebeğim dikkat et, beyinleride kaslimi değil mi... Uzmanların görüşüne göre, kaslı erkeklerin çoğu canımsın oluyormuş...
Bedeni elbette Allah veriyor ama cabasız da olmuyor
masallah
O sırada benim göbek. Herkesin beklentisi farklı elbette
onun da seveni var
Spor sağlık için yapılır gösteriş için değil bunların Allah beyinden almiş kaslarına vermiş
O lütuf bir süre sonra kamyoncu abilere dönüyor.
Bilgimiyorum ama çoğunluğunu kız peşinde oluyor
Sizin erkek dışında başka bir derdiniz yok mu
hayir yok
Teşekkür ederim kendi adıma, fakat bazen de linç ediyorlar ya
Sanki kaslı olmak suç
sucsa da sorun degil avukatim zaten
Bu ülkede yasalar işliyor mu 😅
isletirizz
Dinlemek isterdim, nasıl olacak
o sırada göbeğiimi büyüten ben ehehhee :d
sen de o sekil bi yakisiklisin jokfeyscigim
hskxkd ELIMDE DEGIL