Bence erkekler cok şanslı tipi kötü olsa bile vücut yapip kurtarabiliyorlar hatta vucutsuz yakisikli erkeklerden. bile daha çekici bana göre Ya sizce? Goruslerinizi ve sebeplerinizi bekliyorum
Bence her erkeğe yakışmıyor. Bana göre, ciddi anlamda sporu seven vücut geliştirmeyi sevdiği için yapan erkek daha cazip. yani sadece kas yapmış olmak için uğraşan erkekler hoş değil
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu nasıl anlayacaksın Ve bence oyle birileri yok hepsi gosteris icin yapıyor ego tatmini sadece kas istemekle olmaz onune bir hedef koymasi gerekiyor
şimdi, alttan yorumlara bakıyorum, sayfayı %67 cahiller kaplamış. öncelikle 2 türlü vücut geliştirenler var: birincisi doğal yollardan, ikincisi steroid ile vücut geliştirenler var tabi şöyle bi durum var, kimin ne kullanıp kullanmadığını gözle ayırt edemezsin. ama şunu bilinki.. doğal yollardan vücudunu geliştiren bir erkek, sağlıklı olmanın ötesindedir. yani senin o yakışıklı diye seçtiğin erkek, kaslı diye seçmemiş olduğun erkeğin yanında her koşulda çöp kalır. nasıl biz erkeklerin büyük çoğunluğu içgüdüsel olarak bir kadını, göğüslerinin ve kalçasının büyüklüğüne bakarak seçim yapıyorsak, kadınlarında büyük çoğunluğu içgüdüsel olarak erkeklerin kaslarına bakarak seçim yapar. bu gayet doğal bir durum, ama gelelim Steroid (hormon) kullanarak vücut geliştiren erkeklerden kesinlikle uzak durun! o biçim gelişim sağlayan hiçbir erkek sağlıklı olmanın yanından bile geçemiyor, ve bu ilaçlar kullanılması yasak ilaçlar. doğal yoldan vücut geliştiren ile, steroid ile vücut geliştiren erkekler arasındaki farkı esaslı kaynaklardan araştırarak öğrenebilirsiniz, çünkü ben bu metini daha fazla doldurmak istemiyorum araştırın güzel kardeşim, son sözüm bu olsun size.
O erkeğin sana bir merhaba demekten bile aciz, özgüvensiz bir erkek olsun bakayım kurtarıyor mu o erkek, öyle erkeklerin özgüven sorunu olmadığı için tabiiki de değeri tavan yapıyor, güldürme
En İyi Cevaplar