Uzun bir aradan sonra spora dönüyorum.
Şimdilik bunları aldım hem bana hem de spora yeni başlayan birilerine de fikir oluşması adına listeye ne eklerseniz?
Fkirler gel sinnnn!!!
Bu da spor şarkımız olsun çok severim bu şarkıyı. Sjdne

Uzun bir aradan sonra spora dönüyorum.
Şimdilik bunları aldım hem bana hem de spora yeni başlayan birilerine de fikir oluşması adına listeye ne eklerseniz?
Fkirler gel sinnnn!!!
Bu da spor şarkımız olsun çok severim bu şarkıyı. Sjdne
Süt pek çok yetişkin için ödem ve şişkinlik nedenidir paket yoğurtlarda öyle. Ev yapımı yoğurt yapmayı deneyin. Kalsiyum ve vitamin açısından yere , roka maydanoz gibi yeşillikleri de ekleyin beslenmenize. Sindirimi kolaylaştırır içindeki vitaminler bünyeye dinçlik verir. İyi bir bağırsak sağlığı olmadan vücudun kas kitlesini artirmakta zor olur dengeli kilo vermekte
Ekmek yerine pirinç pilavı tercih ederim.
Sabahları içinde yulaf ezmesi ben glutensiz alıyorum biraz pahalı oluyor kappadokia olan güzel bence. Gluten hassasiyetin yoksa glutensizler daha uygun fiyatta satılıyor.
Yeşillik her öğün mutlaka olmalı.
Lor peyniri derim ama laktoz hassasiyetin varsa pek uygun olmaz. İsteğe bağlı bütçe zorlamıyorsa yaban mersini, muz vb. meyveler tüketilebilir.
Genellikle yüksek protein ve düşük yağlı yemekleri önerebilirim. mesela ton balığı olabilir hindi füme olabilir. çavdar ekmeği de olabilir.. bunun dışında kalori hesabı yapmak da oldukça önemli
10 paket ton balığı aldım indirimdeymiş. skdk
Yarasın sdfsd
Eyvallah sns
Liste harika bir başlangıç olmuş ama birkaç dokunuşla daha sağlam olur! 🥚🍗 Ton balığı ve tavuk şahane protein kaynakları, yumurtalar için zaten ayrı alkış! Buna ek olarak, mutlaka yulaf ekle derim; sporcu kahvaltısında kral bir seçenek. 💪
Ayrıca, meyve ve sebze de önemli. Özellikle muz ve yeşil yapraklı sebzeleri unutma. Kasları toparlamak için güzel kalsiyum kaynağı olan badem ve ceviz de listenin yıldızı olabilir. 🥝🥦
Bir de, su içmeyi sakın ihmal etme diyorum sporcu dostum! Yeni başlayanlara örnek olacaksın net. 😎
Cevap
2Cevap
Fıstık ezmesi
Kuruyemiş
Yulaf
Meyveler
Hani hiç ot yok. C vitamini de kan yapar. ot folik asit demek. Dengeli beslenmek önemli
Çiğ badem ve fıstık mutlaka ekle, kahve ekle antrenman öncesi enerji için, yulaf ekle kaliteli karbonhidrattır
Bu kötü tavukları tavsiye etmem orası kesin. Tavuk konusunda hiçbir markaya güvenmiyorum.
Bence somon olması gerek protein açısından zengin olduğu için
Kuruyemiş ekle mesela badem
Kefir, yulaf, protein bar
Tatlı ihtiyacı için protein bar..
Yulaf ve meyve
Yulaffff😃
Bulurum ben 🥳😜
☺️☺️
Yulaf bar öneririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?