Yürüyüş yaparken benim için mekan önemlidir. Özellikle mekanın sakinliğine ve yürüyüş için uygun olmasına çok dikkat ederim.

Yürüyüş yaparken benim için mekan önemlidir. Özellikle mekanın sakinliğine ve yürüyüş için uygun olmasına çok dikkat ederim.

bence de mekan çok fark ediyor mesela kalabalık, gürültülü bir yerde yürüyünce pek keyif alamıyorsun hem kafa dinlemek hem de motivasyon için ortam önemli oluyor. park, sahil, orman yolu gibi sakin ve temiz yerlerde yürüyüş çok daha güzel geliyor ama tabii imkan yoksa en yakın uygun yerde yürümek de yeterli sonuçta önemli olan hareket etmek.
Evet, mekan çok önemli. Yürüyüş sadece fiziksel bir aktivite değil, zihnimi temizlediğim, düşüncelerimi netleştirdiğim bir ritüel. Kalabalık, gürültülü veya kaotik bir yer bunu bozabilir. Sakin, düzenli ve estetik bir ortamda yürümek hem bedenime hem ruhuma hitap eder.
Cevap
21Cevap
Yürüyüş değilde koşu için mekan önemli.
Uzun zamandır yürüyüş yapmıyorum. Yaparsam da Sahil kenarını tercih ediyorum. Firat nehri kıyısı çok güzel
açık hava olmalı, çiçek kokuları eşlik etse, ne güzel olmaz mı? mor salkımlar açmış mesela benim yürüyüş yaptığım yolda, sarhoş oldum kokusuna...
Önemli arabaların arasında kaldırımlarda yürüyüş yapamam
Evet önemli. Park bahçe ve yeşil alanda yürümesi güzel oluyor.
Tabii ki önemli sessiz sakin biraz da serin olursa güzel olur
Kesinlikle önemli sırf yürüyüş yapmak için arabayla 8 10 km gittiğimi bilirim
Önemli bence fazla kalabalık olmayan yeşillik yerler inanılmaz
Önemli, ormanlık ya da deniz kenarı daha güzel olur
Çünkü relax olmak için yürüyüş yapılır burada da görselin ve sakinliğin etkisi büyük olur
Evet sakın sessiz ve huzurlu bi ortam olmalı
Orman olabilir
Temiz ve açık hava olması gerekir benim için.
Önemli sessiz ortam isterim
Önemsemem yürüyebildiğim kadar yürürüm
Hayir kulaklik onemli
Benim için fark etmiyor
Sakin bi yer güzel olur
Mekan değil zaman önemlidir. 😌❤
Evet temiz hava olması güzel olur
Hayır değil sadece istediğim yerlerde yürüyorum
Evet önemli
doğa saikinlik
Önemli evet
Evet önemli