Bana soracak olursanız kesinlikle herkesin savunma sporu bilmesinde fayda var ama bazen yeterli gelmiyor öyle durumlarda ise biber gazı da benim en vazgeçilmezim🙂👍
Kadınlar için en uygun kişisel öz savunma aleti hangisidir?
Ne yazikki ülkemizde bu durumun kadını erkeği kalmadı herkes kendi halinde nesne yan baktın diye adam öldürenler var tabi ki kadınların başta olmak üzere en azından savunma sanatlarından ya da belli başlı hareketleri öğrenmesini isterim bu dah yetmez biber gazı yeterli savunmayı sağlar diye düşünüyorum tabi ki hem kadınlar için hemde erkekler için yanında bulundurması taftariyim ama sanırım o da yasaklandı
bana dokunmayacak şeyler aklima sadece biber gazi geliyo oda yasak zaten motor kullanan birisiyim cevirme oluyor oldugu zamanda bazen canta vs kontrol yapilabiliyor , çantada ne var diyerek onu yakalasalar buyuk ihtimalle ceza yerim oyle yanimda cok kesici alet tasiyamiyorum bu sebepten sadece bir yere yuruyerek giderken taşıyabiliyorum
Kesici delici aletler bir erkeğe karşı tamamen boş hiçbir işine yaramaz, adam onu elinde gördüğün an alır sana saplar maalesef… Kadın için en iyi ve güvenli savunma aleti biber gazı.
Şunu da ekleyeyim biber gazı taşımanın herhangi bir cezası yok sadece avm, havaalanı, kamu kurumları gibi yerlerde güvenlik amaçlı el koyarlar. Sokaktaki polis çantandaki biber gazına el koymaz veya ceza yazmaz yani.
Kesinlikle haklısın, öz savunma sporlarını öğrenmek büyük avantaj! Ama yanında etkili bir kişisel savunma aracı taşımak da çok önemli. Biber gazı harika bir seçim olmuş, şahsen ben de tercih ediyorum. Görseldeki renkli anahtarlık setleri hem tatlı hem işlevsel. Alarm ve diğer aparatları da araştırarak ekleyebilirsin. Kendini güvende hissetmek her şeyden önemli, Matraxqueen! 💪✨
yok aslında sizler de tehlikeli varlıklarsınız ancak, ben muhattap olmamayı tercih ediyorum kadının çenesi cok yoruyor ya gereksiz zaman kaybı :) bu arada cinsiyet ayrımı yapmıyorum işin şakası bir yana kadın erkek farketmeksizin iki taraf icinde zor durum , sizin savunma aracınız senin de dedigin gibi savunma sporu en dogrusu bence
@012696 alarm aleti diye mi mozaiklemişler evet haklısın çok uygunsuz bir şey. Durduk yere tanımadığı birine hasta diyen hastadır. Git tedavi ol tabi tedavisi varsa.