Arkadaşlar selam kadınlar kendini nasıl koruyor. Dışarda ya da herhangi bi yerde kadınlara karşı çok iğrenç sapkınlıklar var. Bir kadın olarak kendimizi nasıl korumamız gerekiyor. Dışarı çıksak hayvanlara yem olucaz. İçerde dursak açlıktan yok olucaz. Bu nasıl bir hayat... Kadınlar yattığı yerde bile tacize tecavüze uğruyor. Bunların bir sonu yok mu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez
Bu duayı Sabah 3 akşam 3 defa oku hiçbir şey zarar veremez ne gökte ne yerde
Sert duracaksın. Sana karşı kötü bakışları olanlaeın üzerine yürüyeceksin başka yolu yok
Öyle değilim. Ben çok yumuşak başlı mal mal gülen konuşmayı bilemeyen ve sürekli kaçak biriyim
Herkes öyle olur ama sana kötü niyetle yaklaşan birisini gördüğün zaman bu şekilde davranamazsın ki insanın içinden canavar çıkıyor zaten
Öyle sapıklara karşı erkek gibi davranıyorum ben davetkar davranmıyorum bu sayede korkup kaçıyorlar. Kendinden nefret ettirmen lazım
Pislikler gerçekten. Benim de peşimde bi sapık vardı. Allah yardımcımız olsun
Amin
gece dışarı çıkmayarak çıkacaksak da arabayla giderek sonra tenha abuk subk sokaklara girmeyerek vs
Ama öğretmense ve gitmek zorundaysa. Yani özel ders vb verilecek ya da başka bi şey olacaksa napıyorlar
Ben de öğretmenim gece hiç özel dersim olmadı mesela bunu sen ayarlayabilirsin. Ben bile bi erkek olarak gece yaya dışarı çıkmıyorum ben bile korkuyorum bence bi kadının hiç çıkmaması lazım. Burası Türkiye. He Almanya' da yaşarsın adaletin medeniyetin olduğu yerde o zaman çık bişey olmaz
Ben her şeyden korkuyorum. Gerçekten. Kendimi yetersiz hissediyorum
Kendini yetersiz hissetmek ayrı dışarı çıkmaktan korkmak ayrı. Ben de kendimi yetersiz hissediyorum. Sen neden yetersiz hissediyosun?
Bilmiyorum. Korku var içimde hep. Sürekli Afrikalı insanları ya da diğer insanları düşünüyorum. Ben gittim okula ama hayat okuldan ibaret değilmiş ki. Yalnız kaldım. Boş boş gezdim yıllarca. Kadın satıcısının eline düştüm. Bilmiyorum işte çok kötü şeyler yaşadım. Unutamıyorum bunları. Hayattan nefret ediyorum. Kimseyi görmek istemiyorum açıkçası. 2 defa intihara kalkıştım. Annemle hiç aram yok. Geçen gün annem beni sevmek istedi elini uzattı saçımı yaptı ama kadının elleri titriyordu. Neden böyle oluyor bilmiyorum.
Üzülerek söylüyorum ki bunların bir sonunun olacağını sanmıyorum ben şahsen yanımda bıçak ve göz yaşartıcı spray taşıyorum sürekli olarak :(
Bu çok üzücü değil mi. Yolda gitsek tedirginiz. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben evden dışarı dahi çıkmıyorum biri bi şey yapar diye. Bunca zaman hep saklandım ama artık saklanamıyorum
bıçak taşımak yasak ve sıkıntı
Çok özür diliyorum ama açlıktan yok olacağız ne anlama geliyor
Yani açlık var hayatta. Herkes aç. İnsanlar donuyor. Onlardan ne farkımız var biz de açlıktan yok olacağız. Evde otursak bile böyle düşünüyorum
Sapkınlığa sapıklığa gerek yok ama işte her erkek aynı olmaz
Erkeklere karşı mesafeni korur sınırını çizersen kimse kötü yaklaşamaz
Hiç öyle değilim çok yakın davranıyorum herkese. Öğrencilerim var mesela sarılıyorum. Kız erkek ayrım yapmıyorum. Ama yanlış
Öğrenciden zarar gelecek değil ya zaten dısardaki erkeklere karsı mesafeli ol gercekten kimse kötü yaklasmıyor bu yasıma kadar ben öyle yaptım basımada hiç kötü birsey gelmedi
Asıl erkekler nasıl korunuyo kadınlardan olcaktı
Sen Paranoyak olmuşsun
Neden böyle söylüyorsun. Paranoyak değil ama ilaç kullanmaya. Ağır depresyon
Gerçi ağır depresyon paranoya da yapabiliyormuş. Nasıl düzelicem bilmiyorum
Tedavisi var canım bunun anlatırım istersen
Burada anlatın
Bu ifade bana biraz abartılı geldi.
Bu vajinanız başınıza bela olacak mk
:(