Geçenlerde chatgpt ye sordum zarar verir dedi yoğun çalışırsan.
Murph egzersizi 100 pull ups, 200 push ups, 300 squats 9 kg ağırlık yeleği ile haftada 3 gün yapmak zarar verir dedi.
Ağırlıksız yaparsam diye sordum. Vermez ama yine de dikkatli ol falan dedi.
Kafamı karıştırdı bu durum. Barfiks çekmek zor gerçekten, bütün vücudunu kaldırıyorsun. Tekrarlar çok olduğu için zararlı diyor. Ama thats good money kanalında adamlar 500 barfiks, 500 elmas şınav, 500 squats yapıyor. Bi bok da olmuyor adamlara. Ama bu kişiler vegan belki ondan da olabilir bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, Murph yapmak ya da devasa tekrar sayılarına çıkmak vücut için gerçekten çok zorlayıcı olabilir ama bu tamamen antrenman geçmişine, kondisyon seviyene ve sağlığına bağlı. Calisthenics egzersizlerde yüklenme fazlaysa, tansiyonu etkileyebilir. Ama korkmana gerek yok. Eğer vücudunu dinler, kademeli olarak çalışma temposunu artırır ve aşırıya kaçmazsan bir sorun yaşamazsın. Ayrıca vegan olup olmaman değil, asıl olay beslenme kaliten ve dinlenme düzenin. Yani sen de bağıra bağıra "Let's Goo!" demek istiyorsan, önce bir doktora danış, sonra da antrenmanlarına dikkatli başla. Kazanıncı sağlıklı olan kazanıyor, bro! 💪