#Golf, gençler için vardır, her yaşa hitap etse de golf insanı daha da genç tutan bir spordur, denemek isterim der misiniz?

#Golf, gençler için vardır, her yaşa hitap etse de golf insanı daha da genç tutan bir spordur, denemek isterim der misiniz?

Golf sporunu açıkçası daha önce hiç denemedim. Bedensel engelim nedeniyle özellikle dengeyle ilgili zorluklar yaşadığım için bu tarz sporlar benim için biraz meşakkatli olabiliyor. Ancak bu, içimde golf sporuna dair bir merak ya da heves olmadığı anlamına gelmiyor. Aksine, o geniş yeşil alanlarda sakinlikle topa odaklanmak, zihni boşaltmak ve doğayla baş başa kalmak fikri bana hep huzur verici gelmiştir.
Golf genelde yaşlılara özgüymüş gibi algılansa da aslında ciddi konsantrasyon, sabır ve teknik isteyen bir spor. Bu yönüyle gençler için de oldukça öğretici ve geliştirici olabilir. Ben de uygun şartlar oluşursa, belki bir destekle ya da özel düzenlemelerle golfü denemek isterim. Hayatım boyunca “yapamam” demek yerine, “denemeye değer mi?” diye sormayı tercih ettim.
Engelim bazı şeyleri zorlaştırsa da içimdeki merak ve öğrenme isteğini yok etmiyor. Belki bir gün bir golf sahasında ben de bir topa vuruş yapar, “oldu mu acaba?” diye tebessüm ederim. Her şey bir adımla başlar, değil mi?
Golf, gerçekten her yaşa uygun ve özellikle zihin-beden koordinasyonu geliştiren harika bir spor! 🏌️♀️ Üstelik açık havada doğayla iç içe olmak da cabası. Daha önce birkaç kez denedim ve cidden keyifli. Bence sen de denemelisin, insanı hem rahatlatıyor hem de fiziksel olarak aktif tutuyor. Hadi, Tiger Woods moduna geç! 😄⛳
Cevap
3Cevap
Denedim antalya ve ataşehirde, tekrar oynamak istiyorum tabi
Evet birkaç defa oynamıştım
Hiç denemedim.
Hiç denemedim
Hiç denemedşm
Bana sıkıcı gibi gözüküyor
Hiç denemedim
Parayı bulayım ilk deneyeceğim spor
Hayır hiç denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?