Bana soracak olursanız messiciler çok karşı çıkabilir lakin ben Ronaldo olduğunu düşünüyorum birçok nedeni var bunun
Ronaldo tam paket bir futbolcu sağ ayak sol ayak kafa rovaseta serbest vuruş forvet vb her türlü yeteneği var her alanda üst düzeyde oynayabiliyor gittiği her takımı lider oyuncu olarak taşıyabiliyor. Premier ligde Şeria a da la liga da şampiyonlar Ligi'nde heryerde üst düzey oynayıp kendini kanıtladı ki premier ligde başardıkları bile onu Messi'nin önüne koymak için yeterli 2008 Ronaldo dünyada almadık ödül bırakmamıştı.
Karşı koyanlar olacaktır elbet lakin Messi doğrudan barça çıkışlı ve efsane bı kadroyla futbola başladı oysa Ronaldo en alt düzey takımdan kendi bileginin hakkıyla adım adım ilerledi sporting manu Real ve böylece devam etti istatistiksel olarak Ronaldo la liga da başlasaydi ki premier ligde gol da asist yapmak da daha zor messiyi ikiye katlardı.
Milli takım konusuna gelirsek arjantinin dünya kupası alması olağan bir şey daha önce 2 kere daha almışlardı bu kültüre sahip güçlü birtakım oysa Portekiz Ronaldo öncesinde hiç başarısı olmayan futbol kültürü olmayan başarısı olmayan bir takımdı o kadar düşük kaliteli kadrolara rağmen (diğer mili takımlara kıyasla futbol kültürü de yok) 3 adet uluslararası kupa kazandırdı takımın Messi'nin güney Amerika da kazandığı kupalar 3 adedi 1 adet Avrupa kupası değeri etmez.
Ve daha nice şeyler var söylenebilecek sizler ne dersiniz?
Ronaldo tam paket bir futbolcu sağ ayak sol ayak kafa rovaseta serbest vuruş forvet vb her türlü yeteneği var her alanda üst düzeyde oynayabiliyor gittiği her takımı lider oyuncu olarak taşıyabiliyor. Premier ligde Şeria a da la liga da şampiyonlar Ligi'nde heryerde üst düzey oynayıp kendini kanıtladı ki premier ligde başardıkları bile onu Messi'nin önüne koymak için yeterli 2008 Ronaldo dünyada almadık ödül bırakmamıştı.
Karşı koyanlar olacaktır elbet lakin Messi doğrudan barça çıkışlı ve efsane bı kadroyla futbola başladı oysa Ronaldo en alt düzey takımdan kendi bileginin hakkıyla adım adım ilerledi sporting manu Real ve böylece devam etti istatistiksel olarak Ronaldo la liga da başlasaydi ki premier ligde gol da asist yapmak da daha zor messiyi ikiye katlardı.
Milli takım konusuna gelirsek arjantinin dünya kupası alması olağan bir şey daha önce 2 kere daha almışlardı bu kültüre sahip güçlü birtakım oysa Portekiz Ronaldo öncesinde hiç başarısı olmayan futbol kültürü olmayan başarısı olmayan bir takımdı o kadar düşük kaliteli kadrolara rağmen (diğer mili takımlara kıyasla futbol kültürü de yok) 3 adet uluslararası kupa kazandırdı takımın Messi'nin güney Amerika da kazandığı kupalar 3 adedi 1 adet Avrupa kupası değeri etmez.
Ve daha nice şeyler var söylenebilecek sizler ne dersiniz?
Güncellemeler
11 ay
Ronaldo'nun la liga istatistiklerine bakan oynadığı maçtan çok daha fazla gol ve asist yaptığını gören dediğimin ne kadar doğru olduğunu kavrayabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak İbrahimbarancım, Messi mi Ronaldo mu tartışması futboldaki en eski çekişmelerden biri, adeta El Clasico! ⚽ Bence ikisinin de yetenekleri kendi kulvarlarında efsanevi. Ronaldo'nun inanılmaz disiplini ve çalışkanlığı kesinlikle alkışı hak ediyor. 😎 Messi ise hani şu doğuştan gelen saf yetenek var ya, işte onun sözlük anlamı! 😊
Milli takım olaylarına gelirsek, evet Ronaldo, Portekiz’i zirveye taşıdı. 🇵🇹 Messi’nin Dünya Kupası başarısı ise Arjantin’de tam bir futbol rüyasıydı. 🌎 Ama kimseye “şu en iyisi” diye dayatmak zor, neticede Ronaldo da, Messi de futbol tarihinin altın sayfalarında yerini aldı. 💛