Spor En iyi futbol oyuncusu kim? Xperiks Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor RONALDO MESSİ MBAPPE NEYMAR Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ronaldo ve Messi kapısıyorlarrr En iyi futbol oyuncusu kim? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Messi tabi ki de. messi varken diğerlerinin adı bile geçmez 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Gelmiş geçmiş iseCruyffEğer şu an ise aktif olarak futbol hayatına devam eden dersenOsimhen 0 0 Yorumla
Tenedose Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Luiz Ronaldo ve Ronaldinho’dan daha iyisini görmedim. Faal futbolcular içinde ise Messi daha iyidir. 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Canım senin yaşın yetmez galiba ama Ronaldinho en iyisidir 1 2 Yorumla met96 +1 yıl Saman alevi gibi geldi geçti Yorumla OttoVonBismarck +1 yıl Bir yangının külünü yakıp geçti ama... O adamda ki yetenek gelmedi gelmez Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Spor konusunda 318 cevap paylaştı. Bence Messi ama çok büyük fark yok Ronaldo ile aralarında az bir farkla önde 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kapak fotoğrafımda 2 13 Yorumla Xperiks +1 yıl ? Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Messi var ya Yorumla Xperiks +1 yıl Evet ne olmuş ona Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Canım benim soru sormuşsun ya hani en iyi kim diye Yorumla Xperiks +1 yıl Yani seninle aynı soruyu sorduğumu mu ima ediyorsun Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Sen iyi misin merak ettim önce bu soruma cevap istiyorum hani soruyu sordun da farklı şeyler yaşamıyorsun dimi? Kafan falan yerinde sarhoş değilsin 😄 Yorumla Xperiks +1 yıl He kanka ben sarhoşum tövbe tövbe sen diyorsun "Canım benim soru sormuşsun ya hani en iyi kim diye" Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl 'en iyi futbol oyuncusu?' sormuşsun bende kapak fotoğrafımda taşıyorum dedim Messi demek istedim anlamadın2. De Messi dedim bu sefer diyorsun ki ne olmuş ona?3. De sorduğun soruyu tekrarlıyorum anlamıyorsun Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Neyi sorduğundan haberin yok bence iyi değilsin Yorumla Xperiks +1 yıl Tm knk ben anlamadım pardon Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Sağol ya zahmet oldu 😄 Yorumla Xperiks +1 yıl Evet çok zahmet oldu insan bir teşekkür eder 😂 Yorumla ztrmax +1 yıl Gerçekten inanılmaz bir seviye. Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 891 cevap paylaştı. Emirhan Çankır tabiki bunlar kim yaninda 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 878 cevap paylaştı. Mbappe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Messi tabi ki de. messi varken diğerlerinin adı bile geçmez
Gelmiş geçmiş ise
Cruyff
Eğer şu an ise aktif olarak futbol hayatına devam eden dersen
Osimhen
Luiz Ronaldo ve Ronaldinho’dan daha iyisini görmedim.
Faal futbolcular içinde ise Messi daha iyidir.
Canım senin yaşın yetmez galiba ama Ronaldinho en iyisidir
Saman alevi gibi geldi geçti
Bir yangının külünü yakıp geçti ama... O adamda ki yetenek gelmedi gelmez
Bence Messi ama çok büyük fark yok Ronaldo ile aralarında az bir farkla önde
Zlatan İbrahimoviç 😎
E tabiki ronaldo ya ne olacağdi
Kapak fotoğrafımda
?
Messi var ya
Evet ne olmuş ona
Canım benim soru sormuşsun ya hani en iyi kim diye
Yani seninle aynı soruyu sorduğumu mu ima ediyorsun
Sen iyi misin merak ettim önce bu soruma cevap istiyorum hani soruyu sordun da farklı şeyler yaşamıyorsun dimi? Kafan falan yerinde sarhoş değilsin 😄
He kanka ben sarhoşum tövbe tövbe sen diyorsun "Canım benim soru sormuşsun ya hani en iyi kim diye"
'en iyi futbol oyuncusu?' sormuşsun bende kapak fotoğrafımda taşıyorum dedim Messi demek istedim anlamadın
2. De Messi dedim bu sefer diyorsun ki ne olmuş ona?
3. De sorduğun soruyu tekrarlıyorum anlamıyorsun
Neyi sorduğundan haberin yok bence iyi değilsin
Tm knk ben anlamadım pardon
Sağol ya zahmet oldu 😄
Evet çok zahmet oldu insan bir teşekkür eder 😂
Gerçekten inanılmaz bir seviye.
Abdulrezzak Uzunkavakaltındayataruyuroğlu
Messi bu adam neyin nesi
Emirhan Çankır tabiki bunlar kim yaninda
O embambe yok mu o embambe hepsini geçicek
Ronaldo
Şuanda Mbappe