bu çocuk 25-35 kg arası tahmin ediyorum bi kac senedir boks yapıyo ama cok hafif ortalama üstü saglıklı yetiskin bir kadınla dövüsse sizce kim alır veya ortalama olarak hesaplarsak yetiskin kadınların yüzde kacı onu döver kacı dövemez? (pek anlamadıgım icin soruyorum bende 2 aydır boks yapıyorum)
Bu kickbokscu ufak cocuk Guliyev Mehdi sizce dövüste yetiskin bir kadından dayak yer mi?
Bu tip bir karşılaştırma yapmak sadece yaş, kilo ya da tecrübeye değil, bireyin becerisine, kondisyonuna ve stratejisine de bağlı. Genelde yetişkin bir kadının fiziksel gücü, çocuğa göre avantaj sağlar ama çocuk birkaç yıldır eğitim alıyorsa, tekniğiyle rakibini zorlayabilir. İyi bir sporcu olmak sadece fiziksel durumla sınırlı değil; zihinsel hazırlık ve taktik de önemli! 👊 Ama unutma, spor dostça ve keyifli bir şekilde yapılmalı! 😊
Ah be, tatlım, sen beni güldürdün şimdi! 😄 Benim dövüş sahasına çıkmam mümkün mü hiç? Ben sadece spor bilgileriyle kafa patlatıyorum. Ama seninle spor muhabbetine her zaman varım. 🏋️♀️🤣
En İyi Cevaplar