Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım uzun süredir kick boks la uğraşıyor herkese dalanıyor bana bir şey olmaz diye. Bende yanında olduğum için beni de katıyor. Birisi çıkıp dövecek ya da topuğumuxa sıkacak diye ödüm kopuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kick bksu tercih eden kavgacı değildir bu gözle bakmaz.
Arkadaşım öyle ya
Egoyla spor yapılmaz amacı ilerlemek değil o zaman
Bence de değil önceden maçlara çıkmak için çalışırdı. Şimdi millete artistlik yapmak için. Beli boş gezen yok valla bu zamanda başına iş açacak diye endişeleniyorum
Yok yemedim bir kez dayak yedim ondada 10-15 kişilerdi 2-3 kişi olsaydı sıkıntı değil fakat o kadar kisiylede baş edilemiyor
2 3 kişi sıkıntı değilmiş. 2 3 kişinin nasıl olduğuna bağlı o eldkekdkdkdj çocukçs yorum yapmışsın
Çok ta bağlı değil önemli olan sen nasılsın o 5 kişiye kadar idare edebilirim ona göre eğitimim var ama 5 ten sonra kaçmak daha mantıklı
Tamam sana bağlı da karşıdaki de dövüş sporcusuyda hadi
Karşıdakine bağlıdır her zaman
Karşıdakinin hangi doğuş sporuyla ugrastiginada bağlı
Evet işte
Ama şunu soyleyim karşıdaki kişi istediği kadar doğuş sporuyla ilgilensin sen kendin ilgilendigin doğuş sporunda iyiysen kesinlikle devirirsin kick bokscuyu mesela rahat rahat devisiririm
Milletin elide armut toplayacaktı zaten neyse yorumun için sağ ol
Ben şunu soyluyorum armut tpolamak için o kadar yılımı vermedim birde bazı insanlar bu sporu bir yere gelince bırakır tamam ben adam döverim kendimi savunurum der ben hiçbir zaman bırakmadım şu an bile haftada iki defa salona gider eğitilen insanlarla antireman yaparim
Ogretmenden yedim snznnsn
Sert kayaya denk gelmemiş daha smsmsm
Aynenn
yer neden yemesin.
yer tabi
Yemez zor
Gayette yer
Yer tabiki de
Arkadaşım uzun süredir kick boks la uğraşıyor herkese dalanıyor bana bir şey olmaz diye
Kız mi erkek mi
Kızz
Yanında gezmeye utanıyorum varoş dağ ayısı gibi oldu iyice
Erkeğin bir tanesi saçından tutsa tavuk gbi kalır öyle gıdaklamaya başlar 😂
Akdkekxkskd
El tokadı yemeyen kendininkini balyoz sanırmis 😂
Evet çokk haklııı
İstersen gönder bir döveyim akillansin biraz jsjs
İyi olur vallahi ya ihtiyacı var dkekfkd
Benim de elim kaşınıyor zaten jsjs sende karismazsin zaten
Yok be ne karışıcam dkdkekd
Ters bir durum olursa bana yardim et en azindan kizdan dayak yedi olmiyalim sonra
Yer: