+1 yılAnatomin ve genetik yapın hakkında bi bilgiye sahip değilim ama baştan şunu söyleyelim Kick Box fit olman ve fiziksel gücünü arttırmak dışında boy uzatmak gibi bir işlev içermiyor.19 Yaşından sonra boyunun uzama ihtimali maksimum 3-5 cm 'dir buradada genetik yapının önemi söz konusu şahsen 1.88 boyundayım ve 20-22 yaş arası 7cm boyum uzadı.O dönem sporda yapmıyordum.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet senin gibi çok var 20 22 arası o kadar uzayan ama geçen 4 ay önce yani üni başlamadan öncae 1.75 dim şu an 1.78 im düzenli beslenip düzenli uyuyordum sence hala gitme şansım var mı ?
- +1 yıl
Genetik bir özellik olabilir uzama sebebin kimisinin boyu 17 yaşında durur kimisinin 22-23'e kadar yolu var ama şunu unutma ne kadar uzarsan uza 35 yaşına doğru o son aldığın 3-4cm gerileyecek ve vücudunun kemik yapısı tamamen oturmuş olacak ayrıca kısa değilmişsin 1.82 takıntın neden ?
Soran+1 yılfit bir vücut elde etmek istiyorumda şöle 4 cm daha güzel durur
En İyi Cevaplar
yüksek hızda en az 30 dk koşarsan her gün bacak boyunda uzama olduğunu hissedeceksin barfiks gibi egzersizlerle gövde boyunu uzata bilirsin (Torik,kefal,uskumru,palamut) herhangi üçünü haftada 3 kez ızgara ya da fırında buğulama yaparak tüketmeli
011 Yorumla
Soran+1 yılaynen internette de böyle yazıyordu hacı haklısın
Soran+1 yılne kadar uzadın o 1 yıl :DD
Soran+1 yılkaç yaşındaydın :D
Soran+1 yılgüzeeeel :DD taktik alma vakti geldi senden yaz bakalım neler yaptın 1 yıl içinde :DD:DD
Soran+1 yıldaha da uzatmayı düşünüon mu kaç oldu boyun ?
Soran+1 yılkısadan orta boya ucuş yapmışsın :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yani 25 günde 3-4 cm mi uzadın baskete başlıyorum ben de :) ama süt falan uzatmıyor emin ol 18 yaşındayım bu yaşıma kadar sadece sevdiğim için içtim uzamak gibi bir amacım yoktu temelde ama bir faydası yok emin ol boyum 1.68 :/
08 Yorumla
Soran+1 yılakşama kadar oynadım barfisk çektim proteinli gıdalar ve süt
Soran+1 yıl2 ay yaptım aslında 25 gün değil kızlarda zor 18 den sonra ama sn dene
Cevap sahibi+1 yıl17 yim ben ama işe yarar heralde cevapta 18 yazdım ama :)
Soran+1 yılyarar yarar ama çok yükseğe sıçra bol bol sabah basket öğlen akşam en yükseğe sıçradım sabahları 4 yumurta günde 4 bardak süt kale direklerine dklarca asılı kaldım 2 ay tam sen bunları yapabilirmisin 5-6 aydır süt de içioırm muhakkak yararı var
Cevap sahibi+1 yılyaparımda 4 yumurta yemem mümkün değil yiyemem o kadar ama süt içerim basket sabah akşam oynayabilirim haftaya başlayacağım zaten 3 cm falan uzasam yeter benim için
Soran+1 yıl1.70 ol yeterli bir bayan için ben1.80 oldum bnde 1.83-1.84 filan olurum oda bana yeter
Cevap sahibi+1 yılyukarıdaki barfiks gövde boyunu uzatır demiş bacak boyu nasıl uzar bir fikrin var mı :) basket dışında
Soran+1 yılzıpladım ben onun için
Spor konusunda 857 cevap paylaştı. Hocan bilir zaten öyle şeyleri, ona sormalısın. Protein ağırlıklı sağlıklı beslemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekala =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılÖncelikle söyleyim, 194 cm boyum var.
Al sana uzama taktikleri:
1) Genetiğinde yoksa, ne kadar uğraşırsan uğraş, uzun bi insan olamazsın.
2) Koşmakla, kickbox'la, barfiksle boy uzatılmaz. Voleybol, basketbol gibi sporlarda şansın daha yüksek.
3) Yemek seçimin dengeli ve sağıklı olsun; ama proteinden ziyade kalsiyuma yüklen.
4) Senin yaşın biraz geçmiş sanki. Ama o da genetikle ilgili, belli olmaz.29 Yorumla
Soran+1 yıleylülde üniye başlamıştım düzenli beslenip düzenli uyuyordum geldiğimde ocak ayında 3cm uzamışım demekki potansiyelim var gibi geldi bana da ? babama çekmişim babam 1.77 ben 1.78 onun üstüne 4 cm de olsa çıkmayı planlıyorum ?
Soran+1 yıl4 cm lik artış mümkün mü sizce ?
- +1 yıl
gayet mümkün. mantık sınırları dahilinde bir hedef. ama beni dinle, koşuyla falan boy uzamaz.
Soran+1 yılsizi dinliyorum tavsiyelerinizi yazarmısınız 4cm olur bundan sonrası ergenler gibi uzayacak degilim sonucta =) bir bayan 22 yaşında 3cm uzamış zıplayarak bende mi sıçrasam ne tavsiye edersiniz
- +1 yıl
sıçrama gerektiren sporları düzenli şekilde yapın. dediğim gibi, basketbol ve voleybol idealdir.
Soran+1 yılbunun yanında kalsiyum protein almam gerekir mi ?
- +1 yıl
kalsiyum kemik büyümene yardımcı olacaktır. protein ise kas yapımına. öncelikli hedefin boy uzatmaksa, kalsiyumdan devam et. süt ve süt ürünleri isabetli olur.
Soran+1 yılteşekkürler başka bir tavsiyeniz var mı peki dinleyebilirim
- +1 yıl
rica ederim. :)
kickbox ne alaka boy ne alaka.Boyu en çok yüzme uzatır ki yaşın 19 bu saatten sonra seni sütde kurtarmaz yüzmede.Ama her insan gibi seninde kemik sistemin yamuk olduğu için sporla başta yüzmek olmak üzere tabi omurga sistemini düzelterek 2-3 cm e kadar daha düzgün bir durabilirsin.Bununla beraber sabah kalktığın da 1 cm uzun olduğunu düşünürsek sabahları 4 cm uzun olursun bu da güzel bir rakam hadi bakalım.
02 Yorumla
Soran+1 yılaskere gidip 2-3 cm uzayanlar nasıl uzuyor aga benm arkds bu sene basket takımında 19 yaşında adam 4 cm uzadı bana bunun açıklamasını yap anlayım :DD
+1 yıl8 yıl kick-box yaptım 1.91 boyundayım uzattımı bilmem:) ama doğrudan etkisi olduğunu sanmıyorum şöyle olabilir, her türlü fiziksel aktivite gelişim çağındaki kişilerde etkisi olmuştur.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırım
hevesini kırıcam belki ama bu yaştan sonra vinçlede çeksen uzamazsın yaşın ilerlemesi ve kemiklerin yerine oturmasıyla daha uzun gösterirsin sadece o da max 1-1,5 cm civarı olur
042 Yorumla
Soran+1 yıl4 ayda 3cm uzadım ama hacı bunu açıklayın bana :S 1.78im sadece 1.82 olsam yeter
Soran+1 yılarkadaşımda 19 yaşında basket takımında oynuyor adam 5 cm attı 18den bu yaşa :s
- +1 yıl
benim cevrem arkadaşlar falan tamamı 18inden 190'a vurdular. ama şöyle bişey 18indeyken 190 desen onlara kimse inanmazdı cılız ve kamburumsu duruyolardı aniden uzamışlardı şu an 22-23 yaş civarındalar kilo aldılar spora falan gittiler hepsinin maşallahı var şimdi. benim boy 185-86 civarı bende senin gibi kafaya takmıştım 18inde 190'ı netten araştırdım barfikse asıl falan dediler, basket oyna, yüzmeye git falan cognu yaptım inanmazsın o yaşta danone bile yedim ama 1-2 cm oldu veya olmadı 4 cm zor
Soran+1 yılSenin kemik ucları erken kapandıysa ondan olabilir hacı ben bi röntgen çektiriyim ama üni başladıgımda 3 cm uzadıysam bu aya kadar demekki kapanmamıştır diye düşünüorm el parmak kemikleri arasında boşluk oldu mu kapanmıyormus ben bi yokladım da hala boşluklar var ama gene de emin degilim çünkü askerden sonra millet 3 cm atıp geliyor gözlerimle şahit oldum senin boyunda 1.86 uzunsun hatta tam idealsin idealin dısına çıkmak istemişsin iikide çıkmamışsın
Soran+1 yıl2cm atıyım 1.80 oluyumda sonrası uzamasamda olur diyorum benim anlamadıgım 1.90 olmaktaki amacın ne :S 1.86 zaten uzun fernando torres ve ronaldoda 1.86 ve up uzunlar dinliorm seni :D
Soran+1 yıldua et iyikide olmamış idealini bozacakmıştın =) peki ben ne yapayım arkdsm 1.93 ötekisi 1.83 :D yanlarında görmen lazım beni =)
Soran+1 yılaynen ya baban filan uzunmuydu senin ? sende bölesin mesela ?
Soran+1 yıl1.90 sırık oluyor ya 1.85 iidir ii allah gözünü doyursun 1.70 her yer :DD
Soran+1 yılkilo kaç kas yaptın mı o boya ?
Soran+1 yılbak makarna ucuz makarna ye yat :D bunu 1 ay uygula eşşek gibi olursun afedersin :D
Soran+1 yılkilo alınca göbeğin de alıyor mekik çektin mi erir göbeğin zaten göbek olmaz kolay koaly ilk 10 kilodan sonra olur göbek makarnanında yapacagını sanmıyor tatlı yağlı şeyler yapar göbeği :D
Soran+1 yıl1.86 ya 90 kilo gider olm o kilo az ye paso :D
Soran+1 yılcıkmaz laa:D çıkarsada mekik çek kilo alınacada otomatik güçleneceksin mekikle eritirsin göbeğin olmaz 1 ay uygula bu makarna işini akşam 2 3 tabak ye yat sonra böylelikle görünümünde değişir tanıdıgım 1.80 boyla o kiloda cılız duruor sen nasılsındır şimdi mrk ediom :DD
Soran+1 yılgel 90 kiloda anlaşalım şöle ökz gibi bişi olmanı istiom vurdumu indirir cinsten :D
Soran+1 yılalırdında paso hamburger filan yemen gerekior onuda yapmaya kalkarsan evin kirasını ödeyemen :DDD
Soran+1 yılbenim peder muhtar ya :DD neyse sıkıntı etme alırsın ilerde yaş kaç :D
Soran+1 yıl27ymiş amk daha üni okuyor :DD
Soran+1 yılahkikoko sev tabi :DD
Soran+1 yılno :DD hala arkadaşlarımın yanında yiğeni gibi geziom :DD
Soran+1 yıl:DD belli belli :DD
Soran+1 yılkafa adamsın hacı kıyaksın işin rast gitsin :DD
Soran+1 yılla git manyaga bak :D:DD
mukayeseli el grafisi çektir.kıkırdakların kapanmamışsa kick boks yapmasan da uzarsın.kapandıysa 24 saat basket oynasan fark etmez
03 Yorumla
Soran+1 yıleylülde üniye başladıgımdan bu aya kadar 3cm uzamışım sanırım kapanmamış öyle degil mi ?
Soran+1 yıl18imden sonrada 3 cm atmıştım birden atmadı hiç boyum her yıl 3 cm atıor ben artık uzamam diyordum ama 3cm attıgımı görünce şaşırdım ama düzenli yemek düzenli uyku ve düzenli okulda uzakdı düzenli yürüyüş yapıordum birde süt içtiydim aksamları uzamak için degildi ama fayda etmiş :D
Kick Boksa başla. Başladığın gün git salondan siyah kuşak birisine artistlik yap, küfür falan et. O da senin 2.80'e kadar uzamanı sağlasın :)
01 Yorumla
Soran+1 yıluygulayacagım :DD
+1 yılcenenin altindan aparkut sekilnde aldigin guzel darbelerle boyun uzayabilir.ozellikle boyun kismin. tekme atarak bacaklari da uzattin mi tam olursun artik.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=xs0vCPWXbe0
aynı tong po gibi olursun:D daha çok uzayabiliceğin sporlara yönelsen basketbol voleybol gibi kick boks uzatmaz bence;)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
O sütü zamanında içmiş olsaydin bugün ümitsizce bu soruyu sormazdin. Malesef bu yaştan sonra uzama durur .
27 Yorumla
Soran+1 yılyok benim durmadı 3cm uzamışım üniye başlamadan önce ? dursada farketmez .178 boy var
Soran+1 yılyetmiyor hacı nabıyım 1.83 filan olmak istiyom :S
- +1 yıl
Yalnız devede boy var diye birşey duydun dimi? Boy 1.72 ama tüm kızlar etrafımda olay tamamen sende bitiyor yoksa selvi gibi boy hiçbir işe yapramaz bu arada bende boy uzatma yapayım en iyisi. Benide bu konu hakkında bilgilendırirsen sevinirim . Burdan da olur facedende çok yardımcı olmuş olursun
Soran+1 yılyaş kaç ?
Soran+1 yılhacı basket oyna 21 e 5cm uzar fazlasını bekleme
Basket oynarsan uzarsin 19 yasindasin diye uzamicagi anlamina gelmez uzar
01 Yorumla
Soran+1 yılyani benim arkdsm 5cm uzadı bu sene 19 yaşında ama millete anlat gelde :DD
Spor konusunda 320 cevap paylaştı. Yani her şey duydum bunu ilk kez duydum mantık yürüttüğünde böyle bir şeyin mümkün olamayacağını anlamalısın yanlış mıyım?
06 Yorumla
Soran+1 yılbacak germe tekme atma filan bacak boyu uzar gibisinden düşündündüm mantıken ?
Soran+1 yıltekma atıyosun ama bacak geriliyor kemik çekiyor ?
Soran+1 yılgoogle amca tekma atmanın boy uzatacagını sölüyor sadece :D
+1 yıluzatmaz.onu yaparken özel haplar veriliyor.onlar kaslandırmaya yarıyor boy uzatmaz.şaka gibi gelcek ama basketbol bilimsel açıdan kanıtlanmış bi spor.boy uzatıyor.ona yelten bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet arkadaşımdan biliyorum lakin oynamayı sevmediğim için acaba uzatır mı diye düşünmüştüm işte nabarsın ama basket oynasam 2 sene içinde 5cm uzarmıyım ki ?
+1 yılBasketbol gibi zıplamalı bişeylerle uğraş ki uzasın. Sadece 30 yaşına kadar süt yoğurt vs kemilere çok fayda veriyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem...
02 Yorumla
Soran+1 yılmax kaç atarım uzama sınırı 21 diye biliorm ben ise 19 yaşındayım 2 yıl basket oynasam 5 cm gibi bir boy artışı yaşarmıyım ? vede süt ürünleri tüketsem ?
- +1 yıl
Normal şartlarda 21dir sanırım uzama sınırı. düzenli basket oynarsan 21den sonrada uzarsın diye düşünüyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayal kurmayın boşyere 19 yaşında boyunuz felan uzamaz. Ciddi bir eklem sorununuz yoksa ameliyatla bile zor bir durum artık. Spor yapmak için yapabilirsiniz kick boks ancak boy içinse boşverin.
03 Yorumla
Soran+1 yıllan olm uzayan nasıl uzuyor ?
Cevap sahibi+1 yılYorum şeklinize dikkat edin.
Soran+1 yılpekala
+1 yılKick Boks boy uzatmaz, aksine uzayamasına az da olsa engel olur.
İkincisi, yaşın 19 olmuş, boy uzatma işi senden geçmiş..010 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay önce 1.75 dim şimdi 1.78 olmuşum geçmiş mi sence ?
- +1 yıl
Doğru ölç.
Soran+1 yılhacı 3 ay demiyimde eylülde üni ye başladıgımda öleydim geçen eczanede 1.78 dim ünide yurtta oldugum için düzenli beslenip düzenli uyku ve düzenli yürüyüş yapıordum sanırım onun etkisi oldu benm arkdsm da 20den sonra 5 cm uzamıştı o vakit bende uzarım diye düşünüorm :S
- +1 yıl
İyi bakalım hacı dene o zaman ama kick boks uygun spor dğeil uzamak için
Soran+1 yılhaklısın sanırım arkdmsmda basketle uzamıştı bari bende basket oynuyum ama hacı kick boks neden uygun degil tekme atıoyorsun bacak gerilim yapıor nasıl engel oluyor bana biraz aç bunu
- +1 yıl
Hacı, kas gelişimi, boy uzamasını engeller.Kick Boks yaparken, ister istemez kas gelişimi de oluyor.Basket oyna veya yüz.Bu sporlarda da kas gelişir fakat boy uzamasını engelleyecek kadar değil.
Soran+1 yılaşağı tarafta fazla yokta baldırlarımda çok fazla kas var ya cocuklugumdan beri bisiklet sürdüğüm için ama arkdaşım 7 yaşından beri futbol oynuyordu 14 yaşında bıraktı ama bacakları kas yığınıydı şimdi boyu 1.83 oldu o nasıl oldu peki :S
- +1 yıl
14 yaşında bırakmış ya futbolu..Ayrıca, tamamen durdurur demedim, biraz engeller.Hem kas yapımı için, hem de boy uzaması için, protein lazım.Proteinler kas yapımına gidince, uzamaya fazla kalmıyor.
Soran+1 yılen azından 2cm atabilirmiyim basket filan yapsam 1.80 oluyum düz ?
- +1 yıl
Olabilir belki dene şansını
Hayır uzatmaz. Ama kısa boy kick box için daha iyidir.
00 Yorumlabende boksla ilgileniyorum ama bildiğim kadarıyla genelde adam uzatıyoruz :d
024 Yorumla
Soran+1 yılhacı bende başlıcamda gözümü kaşımı yarmazlar umarım orda ?
Soran+1 yılkick boksun uzattıgı yönündesin ozaman ?
Soran+1 yıl5cm yeticek fazlada uzayamayacagımı biliyorum ergen degilim :D bacak boyum uzayacak diyorsun lakin ?
Soran+1 yılbilmeyenler kick boksla boyun mu uzar diyolar basket uzatır diyolar basketi anladık ama sonucta kick boksa bacak geriyosun tekme atıyosun illaki işe yarar demi ?
Soran+1 yılkaç yaşında uzadın o barfiksle filan .?
Soran+1 yıluzarım uzarım 22 ye kadar uzuyor erkekler en kötü 3 atarımda bi 5 atsam 1.83 filan olacam yeticek bana
Soran+1 yılkızın teki kısasın dedi bide arkadaşlarımın yanında kısa kaldım üzülüorm haliyle
Soran+1 yılaynen hacı bide arkdsların yanında kücük kalıyorum oda sıkıntı :S
Soran+1 yılyapıcam yapıcam ya iyi dövüş öğrenebilirmiyim sence dövüş yetenegim artar mı ?
Soran+1 yılgitmem şart eskiden çok iyi dövüşürdüm en son kavgamı dayak ile sonuclanınca özgüvenim herşeyim bitti herkezden korkar oldum =(
Soran+1 yılpekala uygulayacagım bunu ilk darbe önemli sanırım son dövüştüm çocuk direk suratıma yapıştırdı kendime gelemedim ?
Soran+1 yılaynen cok iyi ilham verdin bana cok saol kardeşim =(
barfix uzatır. barfix demirinde sallanmak ve ayaklar yukarıda sarkmak da aynı şekilde
01 Yorumla
Soran+1 yılbarfiksi denedim 3cm uzadım bırakdım çünki baktımki gövde uzuyor bacaklar aynı
Bence ne kısaltır ne uzatır genişletir yada zayıflatır kişiye göre
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede sadece kas yapılabilir gibi gelmeye başladı
bendeki boy 1.65 yaş olmuş 24 bide bizi düşün biz napalım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın sanırım
boy uzunlugu genetik yapiyla bagli bide beslenmenin kalitesi özellikle protein vücut icin cok faydali...yani spor pek yardim edecegini düsünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl=) genetik boyuma ulasmadım ailem uzun 20 sinden sonra uzayanlar var okey
+1 yılYok nerde görülmüs kick boxun boy uzattigi?
Spor boy uzatmaz saadece genisletir00 YorumlaSpor konusunda 2b cevap paylaştı. erkek orataokuldan liseye geçerken uzar.ondan sonra fazla uzamaz.3-5cm
04 Yorumla
Soran+1 yılortaokulda 1.69 dum lisede 1.78 oldum
Soran+1 yılbasketle takviye yapsam 1.82 yi görürmüyüm ?
+1 yılYaş 19 dan sonra zor , imkansız değil . Ailende sonradan boy uzamansı olan varsa sende de olma olasılığı var. Kick boxun boy uzattığını hiç duymadım
00 Yorumlaşakası mısın la sen 1 aya boymu uzar 4 cm ve 19 yaşında
09 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim sana inandırmak zorunda değilim
Soran+1 yılbasketbolu 2-3 aydır oynuyorum üstelik ama yeni sonuc aldım
Soran+1 yıl1.80 oldum çok emek verdim ama ya
Soran+1 yılsabahları basket oynuyordum öğlenleri tavana zıplıodum yatmadan tavana zıplıodum sabahları 4 yumurta günde 1 litre süt içtim ama bunu 1 ayda adam akıllı yaptım diğer aylar düzensizdi sonra bi sabah kalktıgımda annemin boyumun uzadıgını söyledi babamı geçmiştim akşam geldiğinde sonra tekrar okuluma geldim ünideyim bnden uzun 4cm arkdsmla aynı boyda oldugumu gördüm ve sevindim dahada hırslandım
Soran+1 yılboyun iyi aslında 1 cm uza 1.85 ol yeter bnce ideal 1.85dir fazlası sırık gibi birşey oluyorsun
boyunu bacaktan uzatmak istiyorsan subliminal telkinleri tavsiye edeblirim.
013 Yorumla
Soran+1 yılne ne ne o neymiş hacı ilk defa duydum cahilliğime say
Soran+1 yılnereye gitmem lazım ki ?
- +1 yıl
Bir yere gitmene gerek yok.internetten bu telkin mp3 lerini pazarlayan siteleri bulup siparişini ver. Ayrıca destek olsun die Supratall haplarından da alabilirsin.Tabi telkinlere ek olarak. bizamanlar benimde boy konusunda kompleksim vardı o yüzden geniş bir araştırma yapmıştım.
Soran+1 yılonları yapacagıma basket salonunu tercih ederim garanti 21 e kadar 5cm atarım en azından pekki sende işe yaradı mı o iş ?
Soran+1 yılpekala sen o dediklerini kullandın mı ?
Soran+1 yılne kadar bir boy artışı oldu kaç yaşında oldu ?
Soran+1 yılben bu işlere inanmıyorum lütfen alınma ama gerçekten teşekkür ediyorum sana tavsiyen için
Soran+1 yıl4cm cik fazla değil 1.82 olayım başka bişi istemiyom :S
+1 yıliyi spor iyi beslenme uyku düzeni. bunları yerine getir 2 -4 cm uzarsın. genetik olarak yatkınlık varsa 5 6 uzarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılspor olarak basketi mi öneriyorsun ?
- +1 yıl
farketmez. basket ıyı olur tabi
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılKondisyon olarak iyi olabilir belki ama boy uzatmak isteyenler için uygun bir spor değîl. Baskete veya fubola geç kaleci olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılbasket oynasam 1 kaç yıl sanırım max 5 atarım bu yaştan sonra degil mi ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılK,CK BOX BOY UZATIR MI ? hayatımda böyle saçma soru görmedim kusura bakma pastörize süt iç sen
13 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında birini süt uzatır mı ki ?
Cevap sahibi+1 yılo zaman işine bakıcan kardş boş boş soru sormayacan
Soran+1 yılya bırak birader iç diyosun ben işe yarar mı diye soruyorum sana ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzamassın tecavüz kaçınılmassa zevk almayı bileceksin yani boşver kısa yaşamayı öğren biraderimmm ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.78im kısa degilimde az daha olsam 1.82 filan fena olmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşşek sudan gelinceye kadar dayakta yesen o boy uzamaz hacı :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDDD basketle degil kick boksla uzatacam şu yorumun için DDD
+1 yılkick box box boyu kısaltır ayrıca kemiklerin oturur
00 YorumlaSpor konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tutun bir yere sallan.Daha çok boyun uzar.
08 Yorumla
Soran+1 yılevet ama tek gövde uzatır gibime gelior o bacak geride kalmasın sonra ?
Soran+1 yılevet basket sanırım en güzeli lakin onuda sevmiyorum oynamasını =)
Soran+1 yılpekala teşekkürler :D
Soran+1 yılhee bende bu sogukta parka gidiyimde asılıyım die düşünüodum =))
+1 yılaferin evladim insallah boyun hep uzar
01 Yorumla
Soran+1 yılinş bakalım yeni uzadım 1 sene daha lazım bakalım
Uzatmaz Kas Yaptırırr
02 Yorumla
Soran+1 yılevt dogru söylemiş nie gülüon ki :d
bilmem. işemek saç uzatır mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis plus var 4 cm e kadar uzatıyor :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılallah cezanı vercek olm =))
- Spor konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbüyüme kıkırdakları açıksa uzatır.
07 Yorumla
Soran+1 yıluzadıgına göre açıkmıymış ?
- +1 yıl
açık olmaya bilir belki kambur duruyosundur ya da tam dik değil omuzundaki esnemeyle gerçek boyuna ulaşmış olabirisin
Soran+1 yılyok bildiğin uzadım kamburluk 0 dı benim bacaklarım uzamıştı özellikle gövdeyle ilgisi yk
- +1 yıl
iyi o zmana uzamaya devam et
Soran+1 yılkingleoricc ben falcaoo bu soruda benm bunu belirtiyim sana :D
- +1 yıl
:D
Soran+1 yıl=)
25 günde 4 cm. Süpermiş
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında 2 ay kardeşim 1 ay da önceden yapıordum gene ama 1 ay daha fazla asıldım
+1 yıltam tersi kısaltıyor:))
110 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir spor boy kısaltmaz uzayan boy kısalmaz
- +1 yıl
şakaydı.p
Soran+1 yılalalhım ya :D
Soran+1 yılyok bea kısalmaz hiç bir boy halter bile
- +1 yıl
araştır bence..
Soran+1 yıl=) gülüyorum ya uzayan boy nasıl kısalıyor sadece kemik eğrilir kısa gibi görünmüş oluyorsun sonra egzersiz platesle eski haline :D
- +1 yıl
uzayan boy kısalır demedimki:) sadece boyun uzayacağı varsa uzamaz bunu demek istedim:)
Soran+1 yılyazdıgınla demek istediğin çok farklı teşekkürkürler yinede :DD
- +1 yıl
neyse ya önemli değil
+1 yıldaha çok burun kırar diye biliyorum ben O.o
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru :D
uzatmaz dostum. boş yere kandırma kendini :)
00 Yorumlabüyümix yemen yeterli
24 Yorumla
Soran+1 yılşakamısın :DDD
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
dimi ya:D
Soran+1 yılallahım ne günah işledim ben =)
basketbolda oynayarakda faydasını görebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılewt onda herkezhemfikir arkdaslarımdanda biliyorumda lakin sevdigim bi spor uzatırmı diye sormuştum :D basket uzatıyor tabi yani
ben kickboxerim hayır uzatmaz kardesım
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bacak germek tekme atmak bunların boy uzattıgını düşünüyorum ?
+1 yıluzatır tekme atmak bacak boyunu uzatan bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılevt haklısın
+1 yılKick boks ilgi alanım.
01 Yorumla
Soran+1 yılevt
Bacak boyunu uzatır. Basket daha iyi boy için
03 Yorumla
Soran+1 yılevt onda haklısın basketin uzattıgını arkadasımdan biliyorum ama kickboksa daha merak var o yüzden sordum
- +1 yıl
Lan hadi ordan git sen neye dayanarak söylüyon bunu mal
Gizli Üye(30-35)+1 yılallasen uzatır mı hiç yaa :DD
022 Yorumla
Soran+1 yılhakket mi kız :DD allasen :DDDD
Cevap sahibi+1 yılhakket :DD
Soran+1 yılangarlı degilsen bende bişi bilmiom :DD
Cevap sahibi+1 yıldeğilim :D ya nette falan bir ara bu allasen çok meşhurdu ondan dedim :) bu durumda sen bir şey bilmiyorsun demektir :) her neyse biri basket demiş basket boy uzatmaz bilimsel olarak kanıtlanan bir şey birisi de asılmak demiş ben asılmayı denemiştim 3 cm uzadım ama haklısın bacaktan uzamıyor :D
Soran+1 yılbenim arkdasım nsl uzadı basket oynarak adam 18inde 1.73dü baskete bi başladı 1.80 :DDD 1 senede hemde
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşına kadar uzar bir insan normal onun uzaması yani uzatıyordur tabi ama öyle abartı bir şey değil
Soran+1 yıltabi canım yeni ergenler gibi uzayacak degiliz :DDD
Cevap sahibi+1 yılhayır yani yaştan dolayı demedim basket çok uzatmaz o kadar yaşın kaç olursa olsun senin boy kaç
Cevap sahibi+1 yılsoruda bir de süt yazmışsın yeni gördüm ben kendimi bildim bileli süt içerim boydan dolayı değilde sevdiğim için bir etkisini görmedim valla uzatmıyor süt
Soran+1 yılhaklısın bebişim ama sen iç genede kemiklerin güçlensin :D
Soran+1 yılben 1.78 im
Cevap sahibi+1 yılyaşına göre kısaymış biraz yani 1.83 falan iydir
Cevap sahibi+1 yılkemikler iyi ya merak etme de bebişim ne dostum :D
Soran+1 yılöyle :D bana kısa diyen kızlarda omuz hizamı geçmiyor ama :DDD
Cevap sahibi+1 yılben geçerim ama 1.71'im ne de olsa :D
Soran+1 yıliyimişin =) giy 7cm topukluları benle aynı olursun tamamdır =)
Cevap sahibi+1 yılbir dk neden seninle aynı oluyorum ki ne alaka şimdi :)
Soran+1 yıltm benide geç :DD
Cevap sahibi+1 yılben memnunum bu halimden
Soran+1 yılol bencede türkiye gibi bi yerde dev gibisin masallah :D
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim dostum :) sende bir 5 cm uzasan yeter en fazla 8-9 cm fazlasına gerek yok bence
Soran+1 yılzaten 5 ide geçemem ben 5 cm uzarım bırakırım yeter :D
+1 yılşu anki boyun kaç?
012 Yorumla
Soran+1 yıl1,78
- +1 yıl
en az 10 cm uzarsın.. dene gör.
Soran+1 yılharbi mi
- +1 yıl
ölç bak. biz buradayız..
sporla uğraşırım bir çok sporda branşta bulundum.. düzenli yaparsan alacağın sonuç en az 10 santimdir.
Soran+1 yıltamam hocam zaten kemik uclarımda kapanmamış senin gibi bilen birisinden duydugum güzel cevap bilen birinden ögrenmek güzel yani dikkate alıcagım
- +1 yıl
en güzel cevap sadece lafta heralde :)
Soran+1 yıluygulayacagım mrk edmeyin hocam =)
- +1 yıl
ne hocası yahu? latife için, teşekkür ederim. :) başarılar..
Soran+1 yılbu işlerin erbabı üstad mı demeliyim =)
- +1 yıl
gerçekten bu tür geyikler bile beni utandırır.. çok naziksin.. inşallah istediğin boyun 20 cm fazlası kadar uzarsın :))
Soran+1 yılallah korusun 5 e razıyım tekrar teşekkürler :D
- +1 yıl
:) rica ederim.. başarılar..
+1 yılhayır... spor yapmayı dene
00 YorumlaKısaltır basketbol yüzme uzatır
00 Yorumla
+1 yılboy uzatmadığı gibi beyni kısalttığı söylenir.
00 Yorumlabasketbol oyna ;)
00 Yorumla
+1 yılolabailirt
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsn öyle diyosan =)
Teşekkürler ;)
00 Yorumlahayır basketbol oyna
01 Yorumla
Soran+1 yılpekala
+1 yılUzatabilir...