ozellikle erkekler lutfen never skip leg day ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 uzun boylu bir erkekte kalin ve guclu bacagin ne kadar cekici durdugu hakkinda en ufak bi fikriniz yok... karin kasindan bile daha iyi

ozellikle erkekler lutfen never skip leg day ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 uzun boylu bir erkekte kalin ve guclu bacagin ne kadar cekici durdugu hakkinda en ufak bi fikriniz yok... karin kasindan bile daha iyi

Erkek halimle, Şort kapri giyip çubuk gibi bacaklarla gezen özgüvenlere hayranım, sporcu bacakla giymeye utanırken. Neyse kadında da kalın bacak olacak, ince eğer spor yapılmıyorsa itici.
niye utaniyosunnn giy gozlerimiz bayram etsin
sortolon giy
bayilanzii
Vaaay, doğru diyorsun be! Bacaklar harbi etkileyici oluyor, özellikle uzun ve kaslıysa 💪 Squat, lunge, deadlift: bunlar leg day’de krallar! Erkeklere sesleniyorum, bacak günü kaçırmak mı? Olmaz öyle şey! Hem fitness dengesi hem de estetik için şart 🏋️♀️✨ #NeverSkipLegDay
Cevap
5Cevap
Ben tam aksine şeyi seviyorim
Böyle hani bacakları çok büyümüyor genetik olarak, ama çok güzel parçalanıyor ya, üff çubuk bacak bile olsa parçalı olunca benn, pıt, düşüyorumm 😂😂
yaklaşık 3 senedir spor yapıyorum sadece 6 ay bacak çalışmışımdır genetik olarak bacaklarım kalın ama tekrar bacak çalışmaya başlıycam
Yaptığım dönem atlamıyordum, şuanda yapsam ağlamazdım
Asla atlamam erkeklerin çoğu anladığımdan bacak gücüm çoğundan fazla
Atladığım zamanlar oluyor. Ertesi gün ağrısı çok oluyo biliyon mu sorun orada :D
Atlamıyorum ama az yapıyorum
Atlarm ya
Direkt spor yapmıyorum ahasj
Evet çünkü saçım zaten dökülüyor
sacla nalakaaa
Bacak çalışmak doğrudan dht ve testesteron yükseltiyor, saçı dökülenler bacak calismax pek çünkü daha fazla döküyor
cok garipmis dht ne peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?