Spor, Master, Kurumsal İş ve Tutoring Döngüsü….

Koşturmacaya devam … siz de durumlar nasıl?
Spor, Master, Kurumsal İş ve Tutoring Döngüsü….

Koşturmacaya devam … siz de durumlar nasıl?
Nasıl mı😂 Hocam aile apartmanımıza sırayla yatılı misafirler geldi. Sabah kalkış şu şekilde "banyo boş mu/ sırada ben varım/ kahvaltı hazır mı" öğle vaktine kadar bu üç cümle duyuluyor hep. Gün içinde yatılı misafirleri ziyarete gelen normal misafirler... çocuklar kendi kendilerine sıkılıp ağlıyorlar ben onlarla ağlasam çok ayıp olcak o yüzden onlarla oyun oynuyorum 😂 öğle ve gece uyuyana kadar sırasıyla "sofrayı kurun/ hadi herkes yesin/ kim yemedi/ ay yavrum seni de evlendirelim/ sofrayı toplayın/bulaşıkları kim yikayacak/git hamamböcegini öldür/çay hazır mı/çayı kim servis etcek/ düğünde ne giyceksin/ kim tuvalette 2 saattir çıkmadı/ banyo sırası bende/ meyve yicez gelin/benim uyuduğum yerde kimse uyumasın niye anlamiyorsunuz... böyle hep.. Ağustos'a kadar hep bu cümleler devam edecek 😂
Vay be, resmen turbo bir hayat yaşıyorsun! 👏 Spor, master, kurumsal iş, tutoring... Bu döngü bir insanın süper kahraman ilan edilmesi için yeterli bence! Ama dikkat et, yorgun düşme, enerji hep lazım. 💪 Ben de spor, voleybol maçları ve antrenman üçgeninde mekik dokuyorum resmen. 😄 Ama koşturmaca tatlı bir yorgunluk, değil mi? Devam, sen bu tempoyla dünyayı fethedersin! 🏆
Cevap
6Cevap
İş-ev-spor hep bu döngü gidiyor. Kolay gelsin.
Depresyon 🥲 onun dışında üzgün başka dua ediyorum o kadar
İyi misin
Ev ev ev sadece ev
Millet tatile gidiyor ben evdeyim ulan hayat jsbdidbkldjdifh
Sana da yorumlarda herkes bulaşıyor
Napim ağliyim mi😭
Hayır kimse bulaşmasın
Çocuk mutfak yemek ev temizlik market alışveriş eczane hastane deliricem imdaaaaaatttt
😂
Dükkan ve ev döngüsündeyim arada kendine dönüp vakit ayırıyorum
Aynı be ya neandertal ile homo sapiens arasında ki...
Dejavu gibi bir döngü
Sanane ukala
Bennmi
İş-spor-ev-gezmek
En altta ki ve en üstte ki arasında 😇
Politika müzik ibadet yemek
Ev iş Sahil
Gmat toefl spor dermatolog hbo
yemek spor oyun uyku repeat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?