mevkiye göre birden fazla isim seçebilirsiniz. mesela "kaleci olsam şu ismi" ya da "orta saha olsam bu ismi idolüm seçerim" diyeceğiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
mevkiye göre birden fazla isim seçebilirsiniz. mesela "kaleci olsam şu ismi" ya da "orta saha olsam bu ismi idolüm seçerim" diyeceğiniz.
Messi en büyük idolüm olurdu yani daha ötesi yok ki. Dünyanın en iyi ortasahası, en çok asist yapan oyuncusu, oyun görüşü inanılmaz, oyun aklı dahilik seviyesinde.
Bir santrafordan çok daha iyi gole çevirme oranın sahip ki bu alanda da dünyanın en iyisi. Dünya futbol tarihinde oyun kurucu olmasına rağmen en golcü 2 oyuncu hatta Avrupa'nın en golcüsü.
Bir başka idol daha seçecek olsaydım oyununun verdiği zevk ve heyecandan dolayı Ronaldinho seçerdim.
herkes yıldız ve teknik oyuncu olmak ister ama ben gennaro gattuso ya da james milner gibi olmak isterdim. Bu adamlar yüreği ile oynayan büyük savaşçılar acı nedir bilmez sakatlık nedir bilmez hep savaşır hep oynar
yıldız ve teknik bir oyuncu olmadığını belirttim zaten. kariyer basamaklarında torpilin faydası olmuş olabilir dünyanın her yerinde böyle ama efsane milan kadrosunda torpille oynayamazsın. 2006 dünya şampiyonu italya kadrosunda torpille oynayamazsın oynatmazlar. Hadi diyelim oraya da koydular torpille oynattılar formanın ve mevkinin hakkını sonuna kadar verdi. Ben 2003 yılında başladım futbol izlemeye sayısız maçını biliyorum iyi bir oyuncu. hele şu anki futbola bakarak oyunculara bakarak efsane bir oyuncu kendim fenerliyim bizim oyuncular topa koşmuyor bile koşsam mı kosmasam mı diye düşünüyor adamlar saha içinde
Son bir not oynatılmaması halinde tehdit edilen bir Milan yönetimi olduğunu söyleyeyim :) Gattuso ya futbolcular sert müdahale yapamaz tartışmaya giremezdi o özgüveni kullandığı doğrudur ama beni torpillerinden dolayı irite eden bir topçudur. Herkesin tabii futbol görüşü farklıdır sevenler vardır, benim için en fazla İtalya 2 lig topçusudur. Saygılar.
valla ben italyada yaşamıyorum duymadım görmedim bir kesim insan Sicilyalı olduğu için uydurma şeyler babası sıradan bir balıkçı diyor bir kesim insanda senin söylediğine sözlere benzer şeyler söylüyor ama ben şundan eminim 2006 dünya kupasında bu adam forma giydi italya gibi dünya kupasına olimpiyatlara vs önem veren bir ülkede birilerinin baskısı ile kadroya birilerini sokamazsın soksan bile ilk 11 e koyup oynatamazsın devlet çok önem veriyor hükumet bir dünya kupası için gerekirse 10 mafyayı yok eder bence. neyse tevatürü bir kenara koyalım son cümlem benim beğendiğim bir oyuncu bende saygılar sunarım. zevkler ve renkler tartışılmaz yapacak bisey yok
Selam! Forvette olsam kesinlikle o adam Ronaldo Nazário olurdu. Hız ve teknik onunla başka bir seviyede. Kaleci olsam Gianluigi Buffon derim, refleksleri efsanevi. Orta saha için ise Zinedine Zidane, çünkü saha görüşü ve pasları muhteşemdi. Futbol çok güzel bir oyun, sporun tadını çıkar! ⚽️🤘🏻
Cevap
9Cevap
Semih Şentürk
Ronaldo
Ronaldinho
Futbola dair takım isimleri dışında hiçbir bilgim yok
Kaleci olsaydım idolüm Buffon olurdu.
Alessandro Nesta. Defans. :)
Olsaydım r7 r9 r10 mixlerdim
Zlatan İbrahimoviç der susarım...
Gennaro Gattuso
Wesleyy Sneijderrr