Spor Çocukluğunuzda hangi futbolcuya hayranlık besliyordunuz? BURAKKKK3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim en çok sevdiğim futbolcu torresdi özellikle liverpool dönemleri :( Çocukluğunuzda hangi futbolcuya hayranlık besliyordunuz? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MyColorDark Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Hayatımın hiçbir döneminde bir futbolcu hayranlığım olmadı. Ben daha çok boksörlere hayrandım. 0 3 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Dünyanın en iyisi kim? Yorumla MyColorDark +1 yıl @Heyyoheyyo1 Güç olarak Mike Tyson, hız olarak Muhammed Ali, hepsinin karışımı George Foreman :) Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Mike ne dedi? En iyisi Ali... Yorumla
Monster1902 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayran değildim ama R9, CR7, Juninho, Kaka, Serhat, İlhan, Rüştü, Carlos, Zidane gibi futbolcuları severek izliyordum döneminde 2000 li yıllarda. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zidane Totti C. Ronaldo Ronaldinho Ronaldo Ramos İbra Juninho 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. maradona sonra hagi 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 2005 Henry2007 CR7 0 2 Yorumla BURAKKKK3434 +1 yıl Bergkamp&Henry ikilisi neydi öyle be aga Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Off beeee Yorumla
BestKomando Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Henry ve kakaya ayrı bir sempatim vardı 0 2 Yorumla BURAKKKK3434 +1 yıl Kakanın old traffordda manuya attığı o ikinci gol neydi be Yorumla BestKomando +1 yıl Unutlmaz, birde ilk dakikada barcanin Barça olduğu dönemde hız hilesi açtığı maç Yorumla
splashenbutsad Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bale 0 2 Yorumla BURAKKKK3434 +1 yıl İlginçmiş kanka senin yaşta var yani o kadar futbolcu varken bale Yorumla splashenbutsad +1 yıl Spursten biliyordum kanka sol bekken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayatımın hiçbir döneminde bir futbolcu hayranlığım olmadı. Ben daha çok boksörlere hayrandım.
Dünyanın en iyisi kim?
@Heyyoheyyo1 Güç olarak Mike Tyson, hız olarak Muhammed Ali, hepsinin karışımı George Foreman :)
Mike ne dedi? En iyisi Ali...
Hayran değildim ama R9, CR7, Juninho, Kaka, Serhat, İlhan, Rüştü, Carlos, Zidane gibi futbolcuları severek izliyordum döneminde 2000 li yıllarda.
Zidane Totti C. Ronaldo Ronaldinho Ronaldo Ramos İbra Juninho
maradona sonra hagi
2005 Henry
2007 CR7
Bergkamp&Henry ikilisi neydi öyle be aga
Off beeee
Henry ve kakaya ayrı bir sempatim vardı
Kakanın old traffordda manuya attığı o ikinci gol neydi be
Unutlmaz, birde ilk dakikada barcanin Barça olduğu dönemde hız hilesi açtığı maç
Ronaldinho
Ronaldinho
Bale
İlginçmiş kanka senin yaşta var yani o kadar futbolcu varken bale
Spursten biliyordum kanka sol bekken