Spor Yüzme kursuna bikini üstü ve şortla gidip yüzsem ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlla bikini giymek şart mı alta. Yuzemez miyim sortla Güncellemeler1 yıl Yaa klasik yüzme şortu işte neyine boş boş bakayım diye yorum yapiyosunuz Yüzme kursuna bikini üstü ve şortla gidip yüzsem ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 311 cevap paylaştı. Tabiki , askeriye değilya kıyafet yönetmeliği olsun 0 0 Yorumla
111111_10 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Yoo ben kucukken sortla gidiyodum ama genelde kızlar dolu oluyor bikini giymekten sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İzmir'de bize zorunlu demislerdi mayo. Sen nerede gideceksin kursa 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Normal ya 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Spor konusunda 868 cevap paylaştı. Orspuluk yapmaya gitmiyorsun kurs göreceksin 0 3 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Sktr gt Yorumla Gök-mavi 1 yıl Şikâyet ettim seni küfürlü kaba konuşuyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hadi ordan srfsize bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tabiki , askeriye değilya kıyafet yönetmeliği olsun
Yoo ben kucukken sortla gidiyodum ama genelde kızlar dolu oluyor bikini giymekten sıkıntı yok
İzmir'de bize zorunlu demislerdi mayo. Sen nerede gideceksin kursa
Normal ya
Yüzebilirsin
Sort ne yaaa al yuzucu mayosu
Neden takıldınkı fızıgınmı kötu
Orspuluk yapmaya gitmiyorsun kurs göreceksin
Sktr gt
Şikâyet ettim seni küfürlü kaba konuşuyorsun
Hadi ordan srfsize bak
Hiç bi şey olmaz
Yüzersin nasıl bi. Şort
Bakiyim