Biliyorum da heves işte aşkım. Küçükken olmayınca napıyım sjsjssj Yaparsam zaten özel havuzlu bir yerde yaparım kimse görmez, şayet öyle bir yer bulabilirsem 😂😂
Yanlış okumuşum pardon. Ben çocuksu olduğu için uygun olmaz dedin sandım 😂😂 eğlenceli olur bence de yaa. Bi fotoğrafta anne kız giymişlerdi yan yana çok tatlıydı 💖💖
Hiç denemedim ama yapılır sanırım yaa. Hatta suya özel yapıyorlar kostümü zaten mayo olarak daha rahat bile olabilir. Küçükken birisi almadı ki deniyim 😞
Bilmiyorum ki. Belki daha rahat bile olabilir, yüzmeye özel olur o kostüm çünkü. Çocuklar için çok var ama yetişkin için pek yok sanırım. Yapan da özel yaptırıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben bayıldım resmen görsele
Çok mistik masalsı olursn
💖💖
Hayır neden çocuksu olsun giyebilirsin bence
aynı fikir aklımdan geçmişti ama yüzülür mü ki onla
Yüzülür sanırım yaa suya özel yapıyorlar o kostümü diye biliyorum zaten. Daha kolay bile yüzülebilir hatta.
ay cidden öyleymiş
ilerde alcam
valla kusura bakma ama ben havuzda bunu giyen birini görsem gülmekten çatlarım ama yinede sen bilirsin
😂😂 zaten bir kere yaparım öyle bişey yaparsam biraz eğlenmek için
Gerçek mi lan bu diye bakarlar 😂 bence gayet güzel olur
Hayır bende gotik deniz kızı Olcam vghbgjnhhng neden olmasın kiiii
Hayır da çok pahalı diye biliyorum 😅
Yüzen var
Ahilde Koştum partisi olsa tamam derimde normalde olmaz sonra millet gerçek sanir denizdeki s. kcem diyip sana saldirir
Abi ben yakalamaya çalışırım
Walla gel bunu canlandiralim bende deniz ustunde yürüyen kral artur olayım ne diyorsun
Çocuksu olmaz aşko 💅 çok tatlış cjsjsjsn
Biliyorum da heves işte aşkım. Küçükken olmayınca napıyım sjsjssj
Yaparsam zaten özel havuzlu bir yerde yaparım kimse görmez, şayet öyle bir yer bulabilirsem 😂😂
Yanlış okumuşum pardon. Ben çocuksu olduğu için uygun olmaz dedin sandım 😂😂 eğlenceli olur bence de yaa. Bi fotoğrafta anne kız giymişlerdi yan yana çok tatlıydı 💖💖
Rahat yüzülür mü aceba ya güzelmiş.
Hiç denemedim ama yapılır sanırım yaa. Hatta suya özel yapıyorlar kostümü zaten mayo olarak daha rahat bile olabilir. Küçükken birisi almadı ki deniyim 😞
Sen dene de bna da söylersin :) çok güzel duruyor
fizik iyi olduktan sonra bikini üstüne tanımam bencede çocuksu durur
Hayır gayet güzel olur 😃
Olur ama zipkinla vurabilir turkler
Yapmak istiyorsan yap
olabilir ama biraz farklılık yaratır
Öyle tatlı olursun ki
Çok tatlı olur
İlginç güzel olabilir
sana gider zaten çocuksu bir profil çiziyorsun.
Öyleyim ve mutluyum. Yetişkin olmak sıkıcı 😤
Yani yaşın 15 ise sorun olmaz gibi
25 olsa olmaz mı? 😂
Aga git bı soğuk su iç kendine gel gözü seveyim
Tüm gözler üzerinde 🤣
Mutlu olacaksın giy
Değişik bir yöntem ama denemeye değer.
Allah aşkına yapma. D dasdasasdasd
Giy.
fena olmaz heee :D
Evet öyle
Yap gitsin kime nee
cok iyi olur 😂
Çocuksu olur
Balıkçılar yaşadı.
Cutee
Yakışır
Rahat olurmuki
Bilmiyorum ki. Belki daha rahat bile olabilir, yüzmeye özel olur o kostüm çünkü. Çocuklar için çok var ama yetişkin için pek yok sanırım. Yapan da özel yaptırıyor.
fhgdhf tatlı
Velet gibi olur
Ben gerçek sanarım yakalarım seni
Yap.
Aodjaksns yoo çok kadınsı olur yapsana 🤣
Olmasssss