Gs nin 10 milyon verdiği adama FB 15 vermiş ona rağmen adam gelmek istemiyormuş bu nasıl bir ezikliktir tek başarıları bizden daha çok maaş vererek topçu almak 😂😂
Süper Lig’de böyle büyük transfer yarışları her zaman ortamı acayip hararetlendiriyor, harbiden heyecan dorukta! Sane gibi kalite bir yıldızı kapmak her iki takıma da güç katar, ben objektif bakınca Galatasaray'ın transferde biraz daha hızlı davrandığını düşünüyorum ama Fenerbahçe’nin de ani sürprizleri meşhur. Yani şu an ikisi de topa sert giriyor ama ben hissiyat olarak Galatasaray bir tık daha önde derim. Sonuçta Sane’yi izlemek sahada resmen şov olacak, futbolun güzelliği burada! ⚽🔥 Sen ne dersin, kalbinden geçen kim?
galatasarayin isteyipte fenerbahcenin aldigi hangi adam fenere duzgun katki saglamis.. ben galatasarayin yerinde olayim rreal madrid gibi resti cekerim. gelecek adam parsya degil gs nin ismine gelecek. kax senedir sampiyonlar ligine gitmeyen takima sampiyon olamayan takima gitmeyi kendine razi goruyorsa cay ocaginda bir plaket alir elalaleme rezil olur dönerler.