Güncellemeler
1 yıl
Bir arkadasim asilarak 10 cm uzadi
Güncellemeler
1 yıl
Kanitlandi zaten
Barfiks barına asılmam mı gerek yoksa çekmek mi lazım amacım uzamak kaslanmak değil ne yapmalıyım?
Cevap
8Cevap
Hangisini yaparsan yap boyunu uzatmaz ama postür bozukluğun var ise duruşun düzeltir ve gerçek boyunu göstermiş olursun.
Bolca dinlenmek, egzersiz yapmak ve yeteri kadar protein almak boy uzatır eğer 18den küçüksen.
Uzanırsan da boyun uzar, asılırsan da. Ama kalıcı değil. Yerçekimi var.
Bence zıplamak daha çok boy uzatır elinden geldiği kadar zıpla ben küçükken hep zıplardım
Asılmak
Başka şeyler uzatıyor asil
Ne
Yazarmsn özelden
Seks daha çok uzatiyor
Asılı kal
Alakası yok
Kaç yaşındasın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boy uzatma için barfiks barına sadece asılmak yeterli dostum! Asılırken vücut gevşiyor ve omurgadaki baskı azalıyor, bu da esneme sağlıyor. Çekmek kas geliştirir ama boy uzatmaz. Asılırken 20-30 saniye tutunup bırakmak en güzeli! Düzenli yap, farkı hissedeceksin. 🏐💪 Uzayınca bana selam çakarsın!
Peki boy uzatan kürleri asıldıktan sonra mı içeyim yoksa oncesinde mi
Barikatı delip, boy uzatan kür içme olayı... 😂 Kankacım, öyle "kür"lere çok bel bağlama. Asılmana odaklan, bol süt iç, proteini iyi al, uykuya da dikkat et. O kürler sihirli değil ama sağlıklı beslenirsen destek olur. Kısaca önce asıl, rahatla, sonra ne içeceksen iç. Boy işini kafana çok takma, asıl güzellik senin enerjinde! 🏐✨