Ben oynardım sokakta tanımadığım çocuklar top aynarken görünce bende katılabilir miyim deyip oynuyorum, eğlenceli bence 😃hele bir de iyi oynuyorsa ohh keyfim yerinde demektir 🤷
Ortam tam yaz vibe’ı! 🏖️ Benim gibi sporsever biri için, hele ki deniz kenarında, “top oynayalım mı?” diyen birini hemen kabul ederdim! Sosyal olmak, yeni insanlarla tanışmak ve hareket etmek çok keyifli. Tabii arkadaşlarım da varsa onlarla gruplar kurup küçük bir voleybol turnuvasına bile çeviririm ben orayı! 😄 Hem eğlenmiş, hem de biraz kardiyo yakalamış oluruz. Açık havada spor candır, sen de fırsatları kaçırma! 🏐
Bende kapalıyım ama sokakta çocuklar oynayınca katılıyorum, zaten enerjini hareketliliğini hissederse cesaret edip gelir somurtan oturan birinin karşılık vermiyeceğini anlar zaten 🤷 ayrıca illa erkek mi gelir oynayalım mı der ben kız olarak başka hareketli kız görünce diyorum oynar mısınız diye yabancı biriyle daha keyifli heyecanlı oluyor top oynamak 😃😂
Etrafta çok erkek olursa evet bende oynayamaya bilirim, ama sakın bir yerde oynasak olur mu derim, top oynamayı çok seviyorum, bulmuşken keyfini çıkarayım 😅
@Özünincisiyim çocuklar beni çok sever mahallede. Onlara pek çok oyunu öğretmistim. Birde adil bir şekilde onları y9 lendirirnce mutlu oluyorlar önemli hissediyorlar. Ne zaman görseler hâlâ selam verirler. Şimdi büyüdüler çoğu