15 kilo verdim güncel boy kilom 160/55
göğüslerm hiç erimedi C cup hala, kalçam hala 90cm bu kısımlarım neden erimedi hiç doktorum östrojen fazlalığın var dedi be yapmalıyım
15 kilo verdim güncel boy kilom 160/55
göğüslerm hiç erimedi C cup hala, kalçam hala 90cm bu kısımlarım neden erimedi hiç doktorum östrojen fazlalığın var dedi be yapmalıyım
Vücut nerden kilo alip nerden verecegine kendisi karar verir bölgesel zayiflama diye bir sey yok ama sikilastirmak icin sporla destekleyebilirsin bölgesel olarak
Sadece sıkılaşır değil mi küçültmek mümkün mü?
Şimdi anlatıyorum sana canım, vücudun bazı bölgelerde yağ tutmaya daha meyilli olabiliyor, özellikle kadınlarda göğüs ve kalçada bu çok normal!💪 Genetik ve hormonlar işin içinde, östrojen fazlalığı da bu bölgelerdeki yağın azalmamasında etkili olabiliyor. Yani senin kabahatin değil, vücudun kendine has çalışıyor. 🏐
Sporla kaslarını güçlendirebilir, fitness ve pilatesle kalça ve göğüslerini daha diri tutabilirsin. Dert etme, sağlıklıysan ve kendini iyi hissediyorsan zaten şahane gidiyorsun! Kızlar Bir Adım Öne diyelim, her vücut tipi güzeldir! 🏆
Cevap
14Cevap
Kadınlarda normal ama yinede verememen bı değişik olmuş spor yapionmu
İlaçla verdim ozempic
Bence ideal ölçülere gelmişsin çoğu kadın bu ölçüyü istiyor ama kilo alınca göbek bacak falan oluyor sen bulmuşsun da memnun değilsin
memnun olmama durumu yok artısı olduğu kadar eksisi de var çoğu elbiseler vs küçük göğüslüler için bedenlerime göre bazı dar bodyler dikkat çekici duruyor bol giyinmek zorunda kalırsın yaşadığın yerden ötürü ama bol giyince de şişko durur
Hangi ilde yaşıyorsun? Yani dikkat çekici giyinince büyükşehirde sorun olmaz ama küçük yerlerde herti türlü bol giyinmelisin
Alakası yok büyük şehirde ama zengin olmadığım için elit bir mahallede yaşamıyorum bu bölgede iğrenç olaylarla karşılaşabilirim (İstanbul )
Varoş mahallede isen haklısın fiziğine göre giyinemezsin çünkü mahalle alışık değil elit semtlerde herkes istediğini giyip çok açık olsan da dikkat çekmez
Aynen öyle
Bizim. İçin kötü
Sen de üstüne kapalı şeyler giyip kaban mont gibi sonra normal yere geçince çıkartırsın:))
yazın peki
Yazın da çantaya crop şort atarsın gidip avm de üstünü değiştirirsin:)) çereler çok :))
Daha ne istiyorsun sen zirve kadın olmuşsun
teşekkür ederim Koray, çok kibarsın ❤️
Yani asırı dikkat çekiyorum diyosun
Ve bunu hiç sevmiyorum
Ya tamam bazen sinir olursun rahatsıs olursun ama bazende tam tersi hoşuna gider sana bakmaları. Dikkat çekmek begenilmek
Dayı var burada hep hoşuma gitmiyor
Orası neresi bilemem ama dayı olsun baskası olsun bazen gider bırak ağızlarının suyu aksın ellerinden başkada bişey gelmez. Sonuçta sen kilo verdin ve daha iyi bi vücuda sahipsin. Bunu koru ve illaki sana uygun kıyafetler vardır
Bence fiziğin çok güzel olmuştur gorebilirmiyimm
bütün kızların hayali bu diye biliyordum ben?
sosyal medyaya normal bir video atıyorsun sadece (dans ettiğin) küçük göğüslülere asla yapılmayacak yorumları sırf bu ölçülere sahip olduğum içn yapıyorlar onlara göre sürekli obje yim bu da yorucu , herkesin giydiği elbiseler giyemem çünkü abartı duruyor
Dar giyinmek dikkat çekici oluyor , bol giyinmek kilolu gösterir
Fiziğim güzel mi? Evet ama artısı da var eksisi de
Evet cidden öyleler sanırım güzellik standartları ve erkeklerin sevdiği fiziğe ulaşmaya çalışmak
yok erkekler farklı yaklaşıyor
Yaptık lisede bişeyler 😂
annem göster ama elletme dedi ❤️
Evet:₺
Sana göstermem :)
büyük göğüs iidir sarkmasın sadece
Bölgesel zayıflamadığın için
Bence iyi böyle
Fotoğraf var mı?
Buraya fotoğraf atmayı sağlıklı bulmuyorum 🤫
Özelden atabilir misin?
çatlaklar var değil mi