Kas büyütmek için, hangi antreman sistemini uyguluyorsunuz? Ve mike mentzer antreman programı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mike mentzerin dediği gibi 2 gün dinlen bir gün anteman yap, tavsiyesini uyguluyorum. Vücudun dinlenmeye de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fazla proteine gerek yok, tezi de doğru. Hayatım boyunca 2 ya da 3 kere almışımdır protein. 10 yılda. Hareketleri 1 set 8 tekrar, 6ile 10 tekrar arası mantıklı ama 1 set az sanki ayrıca yeni başlayanlar için gibi. 2 set ısınma olsa öyle 1 set ana set toplam 3 set olur, oda normal olur. Bişey farkettim, az antreman yapınca yani setleri düşünce, daha iyi geliştiğimi. SiZ nasıl program uyguluyorsunuz peki? Ayrıca ben Mike'ın dediği gibi bir gün sırt gögüs, bir gün omuz kol, bir günde karın bacak çalışıyorum. Böyle faydalı buluyorum. Haftada 3 gün güzel. Sporda ilerleyince ve vakit bol olunca haftaa 4 gün gidesim geliyor spor salonuna. Ozaman da da, kardiyo yapıyorum. Siz ne söylemek istersiniz bu konuda

Kas büyütmek için, hangi antreman sistemini uyguluyorsunuz? Ve mike mentzer antreman programı hakkında ne düşünüyorsunuz?