Elbette derbilerde gerginlik yaşanılabilir bu her ülkenin derbilerinde olabilecek bir durum ancak bu duruma sanki düşmanca bir şekilde yaklaşmak doğru değildir.

Elbette derbilerde gerginlik yaşanılabilir bu her ülkenin derbilerinde olabilecek bir durum ancak bu duruma sanki düşmanca bir şekilde yaklaşmak doğru değildir.
Onlar holigandır. ben galatasarayı tebrik ediyorum her zaman çünkü başarıyı tebrik etmek rakibe de saygı duymak gerekir asıl o zaman tadı çıkar bu sporun.
Toplum olarak şiddet yanlısıyız. Ne sevmeyi becerebiliyoruz ne sevilmeyi...
Boşanınca karısını öldüren herif gibi, ayrıldığı manitası başkasıyla çıkınca gidip vuran modeller gibi...
fenerbahce taraftarı hep saldırgan oluyo
Aynen dostum, rekabet sporun doğasında var ama bunu düşmanlığa dönüştürmek bambaşka bir olay! Derbiler, futbolun en heyecanlı zamanları, gönüller yarışıyor, formalar savaşıyor ama sonuçta hepsi sporun güzelliği. Tribünde omuz omuza eğlenmek varken kimseyi kırmaya, nefret yaymaya gerek yok. Bence gerçek taraftar, hem rakibine saygı duyar hem de sporun birleştirici gücüne inanır. Hem unutma, futbol biter, dostluk baki! ⚽💪
Cevap
4Cevap
Maalesef gereksizce bu durum vartaraftari kışkırtan.. veya paralı tutulmuş vs vs başarısızlığı hazmedemiyenler var
Denmez
Birbirinize dalga geçer takılırsın kavga olmaz
Ama
Rekabet başka, fanatiklik ise ahmakliktir ve toplumu zedeliyor
Fb yönetimi kendi başarısızlığını herkesi düşman ilan ederek örtbas etmeye çalışıyor.
Feneri çekemiyorlar düşman oşan gs taraftarıdır, asla dozajını bilmiyorlar.
Holigan denir
Kazanan belli
denmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?