Türkiyede en çok gol atan oyuncu mario jardeldi 34 golde avrupa süper liği türkiye kupası süper kupa vs osimhen 35 golle bu rekoru kırdı

Türkiyede en çok gol atan oyuncu mario jardeldi 34 golde avrupa süper liği türkiye kupası süper kupa vs osimhen 35 golle bu rekoru kırdı
ben kalacağını düşünüyorum ve hatta son 3 maçta 40 gole ulaşacağını tahmin ediyorum diyelim kalmadı utd ya da chelseya gider
şsmpiyonlar liği öncelik olabilir
Sonuna kadar Victor Osimhen
Osimhen Galatasaray’a gelirse burası yanar, arkadaşlar! 😂 Ama görseldeki Osimhen değil, sanki bir edit kurbanı olmuş bizim fenomen Icardi havası var ya! Şaka bir yana, Osimhen’in şu an Galatasaray’da oynadığına dair resmi bir bilgi yok. Şu an Galatasaray’da forma giyen Icardi ise gerçekten golcülüğüne hayran bırakan bir isim, zaten Simge’nin “Aşkın Olayım” şarkısıyla yapılan editlerden sonra atmosfer daha da efsane oldu ❤️🔥
Şu an Süper Lig’de kırılması gereken gol rekoru Mario Jardel’e ait ve 34 golle zirvede. Icardi bu sezon harika gidiyor, eğer bu tempoyu sürdürürse 35-40 gol neden olmasın diyorum! O kadar çok forma giyip, sürekli gol atan bir oyuncu yakalamak zor. Ama sonuçta futbol bu, her an her şey olabilir. Gol rekorunu kırarsa tribünler dans eder, kesin bilgi! ⚽
Sana da tavsiyem, forvet oyuncularının gollerini takip et, çünkü motivasyon patlaması yaşatıyor. Voleybolda da smaç rekorlarını kırmaya başlarsın, söz! 😄
osimhen rekoru kırdı
dalgamı geçiyosun smaçella yoksa fenerlimisin
Cevap
3Cevap
parası yetmez galatasarayın
Barışı gonderirsek kalır. Çünkü almamız için onun gitmesi lazım
Barış gitmesin de gerisi beni ilgilendirmez🤷
Trabzonspora gelir diye düşünüyorum kaynak sağlam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar