Galatasaray’ın gruptan çıkacağını düşünüyorum İnanıyorum

Galatasaray’ın gruptan çıkacağını düşünüyorum İnanıyorum
Cikabilir cikmasina ama ben 3. olmasini isterim cl ye göre çok çok daha basarili olma ihtimalimiz var diyelim ki gruptan ciktik sansli bi kura çekip son 16 yida geçtik ceyrek finalde kesin eleniyoruz ama avrupa liginde kupa sansimiz bile imkansiz degil bence iyi oyun oturturup hava yakalarsak ikinci avrupa kupasi neden olmasin
Kardeşim Erdem Timür’ün açıklamaları dinledin mi? Galatasaray Şampiyonlar Ligi almak ya da finale gitmek istediğini açıkladı Futbolcuları proje olarak anlamış Şampiyonlar Ligi gruptan çıkarsa Galatasaray’ın kadrosu çok iyi 250 milyon değeri var Barcelona’yı eleyebilir Barcelona çok iyi oynamıyor Bayer Münih eski gücünde değil United’de sanırım aynı şekilde maçları takip ediyorum Galatasaray gruptan çıkmak için elinden geleni yapacaklar Bayer Münih bizi hafife almamak lazım Öyle 4-5 fark atamazlar Zannetmiyorum
Abi haklısın hedef her zaman en iyisi ama biz uefayi alirken 4 senelik bi yapilanmayla aldik onlar ne kadar ekran basinda hedefi cl koysada asil hedef Şu an avrupa ligidir bence eminim onlarda 3. olmak ister gruptan cikarsin cikmak mesele degil kopenhagi iki mac alsan unitedi da evinde yensen güle oynaya cikarsin zaten ama ondan sonrasi en fazla ceyrek final dedigim gibi uefa kupasini ciddi anlamda alma sansimiz var bence gelir olarak cl nin yarisi olamaz ama prestij olarak clde ceyrek final yerine uefa kupasini tercih ederdim
Ben UEFA istemiyorum Şampiyonlar Ligi yarı final görebilir Zorlamak lazım
Valla agzindan bal damliyor ama imkansiz nerdeyse be abi yari final olucaksa bende isterim ama yok yani olagan üstü bi performans göstersek bile madride karsi dograndigimiz gibi dograrlar yine bizi reyting ugruna yar etmezler yani bize oralari
Kopenhagi yenerseniz ne ala
@BirGaripGörünmezAdam kopenhag danimarka kesin atlar gsye
Kaybolun surdan la konferans takimlari
🤣🤣🤣🤣🤣
Umarim hakli cikarsin
Cevap
5Cevap
Bu sene Manu ve Bayern soru isareti. Belki Manu yu eleyebilir. Belki
Manchester United i eler Ama bayer Münih çok iyi değil Kendi evimizde Münih i yenerse valla grup karışır
Bu dirumda bir ceyrek final isigi gorunuyor.
Umarım çıkar
Sen Galatasaraylı mısın? :)
Bence Galatasaray gruptan çıkabilir Çünkü İngilizlerin istemediğin son torbada Galatasaraymış Galatasaray bizi çakar gibi yorumlarda yazmışlar 😂😂
Yok ciddi ciddi söylemişler
münih dışında kimsenin yeri garanti değil
Münih çok iyi oynamıyor Eski gücü yok Borissia Möncheleyi bile zorladı Galatasaray Möncheleden daha iyi takım kabul etmek lazım
Nedense Şampiyonlar liginde büyük takımlarla Galatasaray kafa kafayla oynuyor
Manchester United'ı Avrupa Ligine iter çıkar
Hiç sanmıyorum dostum..
Kadrosu çok iyi?
Rakiplerin daha iyi.. 😄
Unitedten daha iyi kadrosu?
Abartmayın bence.. Casemiro, eriksen, martinez, dalot, bissaca, antony, rashfort, onana.. Bunlar yok gs de..
Ziyech ndomble torrea Zaha tete İcardi?
Az kaldı, göreceğiz..
@markos93 görürsünüz
hüüüüüü
Kudurmussunuz
sen önce namaglup çık ve en fazla puan toplayan takım ol sınra konuşursun
Sggg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?