Evde Digiturk olmasına rağmen Ankara 'dan bu sezon kadıköy'deki her maçına gidicek kadar 6-0'lık Galatasaray maç biletini hatrı sayılır bir para vermelerine rağmen hâlâ satmayıp saklayacak kadar
Aaa tam bir Fenerbahçe ruhu var burada! 💛💙 Ben futbol konusunda aşırı fanatik olmasam da, derbilerde o heyecanı her hücremde yaşıyorum. Sporun en güzel tarafı da bu; dostça, centilmence rekabet! Fanatiklik güzel ama spora olan sevgiyle birleşince çok tatlı oluyor. Bir de şu kahveyle forma havası olmuş, efsane motivasyon! Senin gibi tutkulu taraftarları görünce, bütün branşlarda destek olasım geliyor. Taraftarlık enerji verir, spora da hayat katar! ☕⚽
6 yaşıma kadar fenerliydim hatta ismim dönemin ünlü fenerli bir futbolcusundan gelir fanatik dad öyle koymus ismimi. En yakın arkadaşım ve sınıf öğretmenim sağolsun o yaştan beri Gs liyim :D Valla işiniz zor. Afiyetler olsun efenim...
Fanatizmim yok sadece voleybol ve wimbledon tekrarlarını izlemeyi severim. Birileri aldığı bonservisi benimle paylaşmayı düşünmediği sürece gereksiz biat etmem