27 gü

Batıl inançlımısınız?

Gerçekten bunlara inanan var mı merak ettim... ben başkalarını inançlarından dolayı küçümsemem. sizde beni aynı şekilde görün lütfen. Ben böyle hurafelere inanmam...
Batıl inançlımısınız?
Güncellemeler
26 gü
Siz Muhammed'e peygamber diyorsunuz ama o da insanları katlediyor ve bu Hristiyan bu Musevi bu yabancı diyerek büyük bir katliam yaptı Halbuki yaradan tektir diyor Kur'an Allah'a mı inanmadı başka bir varlığında varlığına mı inandı O da mı şüphe içindeydi
Güncellemeler
26 gü
Kur'an'ın hiçbir suresinde insan öldürmenin bir sevabı olmadığını sadece günahı olduğunu göreceksiniz o zaman Muhammed gibi katil olan Abdullah Öcalan gibi bir sürü katili de kendi inançlar için peygamber ilan edebilir miyiz
Güncellemeler
12 gü
Şu çok basit bir soruydu aslında... ama ne gördük? laikliğin vermiş olduğu huzuru demi.. dikkat ederseniz beni eleştiren güzel insanların bile laiklik yaşadığını farkına varmaması... kuranı bilen bir kadının erkeğin karşısında sözlü ya da yazılı cevap hakkının olmadığını karşı gelmeyeceğini bilmesi gerekir. burada laik olduğu için cevap verip bana saldırdı ama gerçekten bu hoşuma gitti. sen laik bir düşüncesin ve Atatmın yolunda sın🌹🙏
Batıl inançlımısınız?