İbrahim Tatlısın miyim ben şov yapıcam xjjx

İbrahim Tatlısın miyim ben şov yapıcam xjjx

Bunu yapma potansiyelinde olanı kadınlar hisseder zaten. Karşı cins çoktan ceptedir. Takıntılıda olmuş, bu işin olmayacağını kendine şartlandırmış.
Şov degilse bile bir inisiyatif alınır, atraksiyona girilir. Kimse kimseyi kandırmasın 😆
Eğer karşımdaki buna değecek biriyse emek sarfetmek zevk verir bana😀
Onun da beni farketmesi, anlaması açısından..
Palyaçoluk denir buna ve itibar sarsıcı.. Hiç gerek yok..
Eskiler sadece horoz kesiyormuş.. Şimdilerde tarla, arsa satıyorlar.. Şu zamanın şovları donsuz bırakır..
Ahahaha iyi dedin 👏👏
İbrahim Tatlıses’in şovları bir başka ya, ama yok ben öyle şov yapamam! 😅 Sporcu disiplinimle işimi sessizce halleder, smaçla rakibi yere sererim ama artistlik yapmam, çünkü konsantrasyon önemli arkadaşlar! Horoz da masum bu arada, keşke sporcu olsaydı da ringde kapışsaydı! 🏐🥚 Şov yapmak spontane gelişirse tamam ama amaç karşındakini düşürmekse, çok gerek yok bence. Enerjiyi antrenmana harcamak her zaman daha faydalı!
Aşkım peki sorduğum aşk sorusuna spor etiketi yapıştırmaları hakkında ne düşünüyorsun
Gönlümü aldın 💕
Cevap
9Cevap
Şekilden şekile girmeyi sevmem neysem öyle davranırım gadası
Anneanneye üzüldüm, her dişiye şov yapma potansiyeline sahip biriyle evlenmiş😞
Hahhaha güzel bi bakış açısı 😂
Showmen değilim 😀
Helallll 😂
Asıl show bence kendin olmaktır 🤣😂🤣
Dedi ve goool 😂
Ama senin tırnakların kendi kendine şov yapıyor bence😂🤣😂
Taktın he tırnaklarıma 😂😂
O zaman sen de şaşırt beni ve tırnakların kesilmiş bir şekilde bana gösterirsen ben de içim rahatlar🤣😂🤣😂
Ya tırnaklarım uzun değil kiii 😂😂
Şu anki haline gönderir misin lütfen Rica ediyorum uzun olup olmadığını görmek istiyorum😂😂😂
Ojelerim bozuk şu an gönderemem 🤣🤣
Ojelerin bozuk derken tırnağım uzun demek istedin galiba ya da ben böyle anlamak istedim bilmiyorum😂😂😂
Biraz uzamış galiba sus dhxjx
🤣😂🤣😂🤣😂 tırnak Senin tırnağın buradan ben rahatsız oldum Akşam eve gidince kendi Tırnaklarımı keseceğim🤣😂
Dur cuma günü bi kız kıza date var ondan sonra keserim 😂😂😂
Bende geliyorum o zaman 😂🤣😂
Buyur gel 😂😂
Konum mu atarsın yoksa açık adres mi verirsin😂😂🤣
Konum atarım 😂😂
Sen şimdi sırf ben gelmeyeyim diye gidip Amerika'da buluşursun 😂🤣
Sen şimdi benim sardığım sarmayı da yemezsin 🤣🤣
😤😤 sana şu an o kadar gıcık oldum ki sarma hiçbir insanın vazgeçemeyeceği bir şeydir ama beni de tırnakların uzun yemezsem içime dert olacak yersem Yine içime dert olacak bu soruya cevap vermek istemiyorum🤣🤣
Ama nassı güzel yapiyorum 😂😂
Ben de buluşmaya tırnak makasıyla gelirim Yemekten önce tırnaklarını keserim senin içim rahatlar o şekilde yerim😂🤣🤣 konu yemek olunca illaki bir çıkar yolu bulmam lazım O yüzden tırnak makası ile gelirsem o sarmalardan yiyebilirim🤣🤣
Aferin elimden zehir olsa yiyeceksin 😂😂😂
Taştan yumuşak olsun karnım doysun benim için yeterli bir de tırnak olmasın yeter😂🤣😂🤣
Afiyet 😂
🤣🤣 Şimdi ben senin tırnaklarını ne zaman göreceğim şu meşhur tırnaklarını😂🤣😂
Ojelerimi çıkarınca atarım 😂😂
🤣😂🤣 zaten asıl marifet bunda hazırlıksız yakalayıp O anki durumunu görmek yoksa ojeleri temizle tırnağını sıfırdan kes sonra resmini çek bana gönder Sonra dedi ki ben her zaman titiz ve hijyenik bir insanım yemezler Madem o kadar titiz ve hijyenik birisin şimdi gönder😂🤣😂🤣🤣 Sen beni sarmayla köşeye sıkıştırırsan Ben de dedim ki titizlik ile köşeye sıkıştırırım😂🤣😂🤣
Ulan ojelerim bozuldu ne alaka 😂😂
Şov ne demek? İnanın bilmiyorum
Şov yapmam, kimseyi de düşürmeye çalışmam.
Hayır yapmam
Tebriks
Yapmam 😂
Aferin 😂
Trübünlere oynamam :D doğal takılırım
Eskiden yapardım
Gençlik
Cahillik 😂
Düşünmem
Neyi
Ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?