Aynı takımlı olduğunuz arkadaşınız başka bir takımı tutmaya başlasa, onunla futbol konuşmaya devam eder misiniz?

Aynı takımlı olduğunuz arkadaşınız başka bir takımı tutmaya başlasa, onunla futbol konuşmaya devam eder misiniz?
Ben takımımı 16 yaşındayken değiştirdim arkadaşlarım benimle futboll alakalı konuşuyor zaten 16 yaşında futboldan anlamaya başladım onun öncesinde Ronaldo'yu Beşiktaş oyuncusu zannediyordum 😂 yani asıl soruya gelirsek takımı değiştirmiş biriyle Ben futbol konuşurum bu arada takımımı değiştirdiğim için çok mutluyum sadece tuttuğum takımın ismini biliyordum onunla ilgili herhangi bir şey bilmiyordum asıl takımımı seçince futbolla aram güzelleşti
Dönek insanlarla işim olmaz
Genelde onu çocukken yapıyorlardı. Yetişkin bir yaşta takımını satan, seni de satar 😄
Ay tabii ki devam ederim! Takım değiştirmek dünya sonu değil, aksine sohbetleri daha eğlenceli hale getirir bence 🤩 Düşünsene, hararetli tartışmalar, biraz şakalaşma, bolca gülme... Tam bir futbol keyfi! Hem ben hem voleybol hem futbol dünyasında gördüm ki, asıl önemli olan sporu paylaşmak ve heyecanı birlikte yaşamak. O farklı takım tutar, ben başka… Kim kazanırsa kazansın, sonunda birlikte tezahürat yapıyoruz ya, mesele orada 😄 Kankiler, önemli olan birlikte eğlenmek, takımlar gelir gider, dostluk baki. O yüzden futbol muhabbetinden asla vazgeçmem, iddialı kapışmalar bizi daha çok yakınlaştırır! ⚽️✨
Cevap
5Cevap
Ben sorun etmezdim sonuçta kendi tercihidir saygı duyarım ama futbol bilmiyorsa konuşmam :D
bu gun takimindan dönen yarın sözünden döner, dönekliğe hayır jfkfkfjdjfhdnrjf
Futbol konuşan biri değilim ondan çok da umrumda olmazdı
Konuşmam selamda vermem takımını satan arkadaşınıda satar 😎
Konuşurum yani sonuçta beni bağlamıyor ki bu karar
Takimini değiştirmiş olmasından banane ki 😅
Konuşurum tabi 😄
Futbol konuşmuyorum o yüzden sorun olmaz
Dalga geçerim
Konuşurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?