Üç büyüklerde futbolcu biriyle konuşuyorum?

Selam arkadaşlar; Tonlarca fanatiği olan bir takımda oynuyor flört ettiğim çocuk. biz onunla on yılı geçiktir tanışıyoruz. eskiden de bana karşı karşı hisleri vardı. Ama o zaman aramızda bir şey olmadı. Biz ilk defa flört manasında konuşmaya başladık. Konuştuğumuz ilk gün o kadar iyiydi ki bu zamana kadar neden onunla olmamışım diye pişmanlık duydum. Ama eski halinden çok çok farklıydı görünüş olarak olsun olgunluk olarak olsun. o yüzden biz konuştukça benim hislerim oluşmaya başladı. Ama daha çok az bir süre geçti ve sanırım aramızda bir soğukluk var. Yıllardır tanıştığımız için ailelerimiz çevremizdekiler birbirimizi tanıyor ve biliyor. Yani kötü niyetli olmadığını biliyorum aslına bakarsanız. fakat benim flörtten veya sevgiliden anladığım boş zamanlarında (her zamanı kastetmiyorum belli bir vakit) mesajlaşmaktır. Ben mesajlaşmayı seviyorum, ama o öyle değil. Sadece boş zamanında birkaç dakikalığına FaceTime’dan aramaya başladı. İlk konuşmaya başladığımızda FaceTime’dan aradığında da hiç konuşacağımız şey olmasa bile boş boş birbirimize bakıp gülüyorduk. Ve gece geç saatlere kadar mesajlaşabiliyorduk. Çok zaman geçmemesine rağmen bana sanki biz yıllardır evliymişiz gibi davranmaya başladı. Bana konuşacak konu yok falan tarzı konuşuyor ve ben bunu benimle konuşmak istememesine bağlıyorum. Kafamda kuruyorum diyeceğim ama eskiden yazdığı tarzla şimdiki arasında çok fark var. aslında söylemeye çekiniyordur diye aramızdaki şeyi bitirip bitirmemek istediğini de sordum ve asla bu konuyu açma dedi. Zaten günde iki defa idman oluyor, toplantıları oluyor ve konuşamıyoruz. Üç büyükler‘deki bir takımla oynadığı için İstanbul’da ve ben ona 2 saat uzaklıktayım. Görüşmemiz de çok sık olmayacak, ve bunu bile bile bu ilişkiyi kabullendi. Ve şimdi ben onun ne yaptığını anlayamıyorum. Arkadaşlarım büyük bir sorun olduğunu söylüyor çünkü ona yazan çok fazla kişi var çok fazla takipçisi var, o kadar kişinin arasında neden sen diye soruyorlar bana. Halbuki ben bunu hiç düşünmedim bana yaklaştığı tavrından ötürü. Ve biz yıllardır birbirimizi tanıdığımız için bir şekilde ona güveniyorum. Ama benim tanıdığım halinde kariyeri bu kadar ileride değildi. İlişkimizi gizli tutmaya da çalışmıyor. Bir yandan ben basına sızmasın diye onu düşünerek her yerde konuşmuyorum. Ama gün içinde mesajlaşıp görüntülü aramaları kısa tutması beni işkillendiriyor. Sizce ne yapmalıyım?
Üç büyüklerde futbolcu biriyle konuşuyorum?