1 yılPlaj vücudu falan bence de ok ama gerisi cidden abartı diyebilirim. Hayatımı bu işe veremem açıkçası ve ne gerek var da diyorum. Her şey dozunda güzel oluyor. Benim de anlamadığım mesela damarlı kol seven kızlar çok var da ben bile bir tuhaf oluyorum bazısında yol gibi tövbe tövbe. Ha kaslı değilim bu arada şu an yapanlara saygım var ama ben estetik bulmuyorum. Hadi gelsin biri beni linçlesin 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet. Kas yigini degil de dozunda, kisiye, fizigine yakıştığı oranda gayette erkeksi, maskulen duruyor. Bazılarına kas zerre gitmiyor mesela boyu kisa oluyor, fizigi iyi olmadigindan guzel durmuyor vs.
Bazilarina da inanilmaz yakisiyor, boyu varsa, fizigi guzelse acayip erkeksi ve seksi duruyor. Yakisan var yakismayan var. Tiplki her kadina balik etli vucut gitmedigi gibi ya da her kadina zayiflik iyi gitmedigi gibi. Hadise, eda ece, sibelcan gibi kadinlara zayiflik pek gitmiyor, kilo yakisiyor ya mesela.
Bazi erkeklere de, fizigine tipine uygun kas yakisani var yakismayani var. Ha zargana, celimsiz olmak cogu erkege yakismiyor o ayri. Bana gore erkek kasli olsun olmasin kalipli olmak zorunda. Benim gozume oyle hitap ediyor. Kalipli olmanin yakinda eger kendisine yakisiyorsa kasli olmasi benim icin baya arti olusturuyor.
00 Yorumla
Aşırı olmaması gerekir. Kaslı erkek iyiydir ya. Ama şöyle göbek varsa bile o erkek önceden spor yapmışsa kollardan omuzdan belli olur bence öyle iri omuz falan iyi duruyor ama herkesin fikri farklı işte 😂
60 Yorumla
1 yılTatlı ve hafif kaslı fit bir vücuda hiç bir kadın hayır demez.
Aşırı kaslarını şişirmiş bir erkek, erkek olmaktan çıkıp farklı bir şeye dönüşüyor. Onlar kendilerini muhteşem görüyor. Ama çevrelerindeki kişiler, özellikle de kadınlar çok iğrenç ve itici buluyor.
Gerçek yürüyüşleri de iyice yok oluyor. Hepsi genelde tek tip, tornadan çıkmış gibi kazık gibi yürüyorlar. Gerçekten çok komik oluyorlar. Bu tipleri gördükçe gülesim geliyor :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Slayyyqueen bak, bu tamamen zevk meselesi ama ben bir voleybolcu olarak kaslı vücudu hem kadınlarda hem de erkeklerde baya estetik buluyorum! 🤩 Kas demek sadece görüntü değil, emek, disiplin ve sağlık demek bence. Herkes yağ yakayım, fit olayım diye uğraşırken senin "yakışmıyor" diyebilecek kadar net olman da ayrı karizma bu arada 😅 Ama sonuçta herkesin tarzı farklı ya, kimisi ince uzun sever, kimisi kaslı… Mesela ben hafif kaslardan hoşlanıyorum; yürürken, koşarken, smaç basarken vücut gayet güzel hareket ediyor. Spor yapan insanı direkt anlıyorsun zaten. O yüzden kası ben seviyorum ama sana da sonsuz saygı… Ama şunu da söyleyeyim, parça parça kaslar sadece görsellik için yapılmaz, sağlık ve güç için de harika! 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılSenin gördüğün ve kaslı erkek nasıl olur algın önemli..
01 Yorumla - Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılhafif kas iyidir
00 Yorumla
1 yılRonnie coleman gibi olmak yerine
Abartısız kas yaptım yıllarca ama hulk olmayı durduramaz yavaşlatabilirsin
Disiplinle ilerliyorsan yavaşlatabilirsin
Mesela 12 yaşından beri spor yapıyorum 15 yaşında tam plaj vücudu oturdu daha sonra ilerledikçe Sıklaştı vücudum

- burada 17 Yaşındayım
20 Yorumla
1 yılGörseldeki çocukların kasları bence çok çirkin! her şey olurunda kalmalı, bunlar abartılı! Ve zaten görsellik katmak için kof kas bunlar, ver 3 kasa elmayı tutamazlar, taşıyamazlar Ay tendonum, aman yan bağlarım diyip kıvranırlar :)
Dip not: bu tarz kaslara sahip erkeklerin sperm kaliteleri %60-70 oranında düşüyor kalitesi
00 Yorumla
1 yılBufalo gibi kaslı olanlara bence de yakışmıyor veya goril gibi olanlara. İnternete atletik vücut yazıp görsellere girerseniz veya calisthenics vücudu yazarsanız olması gereken vücudu görürsünüz. Böylesi çok estetik duruyor. Hem bence spor, rahat hareket edebilmek ve sağlıklı olmak için yapılmalı. O yüzden calisthenics öneririm erkeklere.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 10 yıldır spor yapıyorum, 187 boyum var 96 kgyim öyle çok parçalı vücudum yok ama kaslıyım yani belli oluyor, omuzlarım kollarım sırtım ben buradayım diye bağırır, bugüne kadar “ay ben hiç kas sevmiyorum” diyen bir sürü kadın altımda defalarca orgazm oldu. Onun için bu ayakları bırakın 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Okuyunca boşaldım
Cevap sahibi1 yıl@ümmüebrarsare rica ederim güzelim 😅
1 yılKadinlara mi yakisiyo :d
Kas dedigin erkeksi goruntu demektir. Kassiz erkek topuklusuz kadin gibi
513 Yorumla- 1 yıl
Yürü beee
- 1 yıl
@Standart_insan geldi super popo jdkdbabf
- 1 yıl
Ya sen nasıl bı popocu çıktın 😂😂
- 1 yıl
Bunu benim sana yapmam lazım 😂😂
- 1 yıl
@Standart_insan ben popomu sergilemedigim icin yapamazsin iste🤣
- 1 yıl
Hyr mesele popo mu kas sorusu diye gelmiştim 😂
- 1 yıl
@Standart_insan baane😂
- 1 yıl
Yüzde 99 popo diosun 😂
- 1 yıl
@Standart_insan hayır senin popon diyorum😂
- 1 yıl
Onumu dönüp koyucam en azından bu fotodan daha anlmli olur 😂😂😂
- 1 yıl
@Standart_insan koyunca haber ver ona da bisey buluyim😂
- 1 yıl
Ne bulacaksın hortum 😂😂
1 yılAşırısı kötü de birde bi tanıdığım vardı ben ona kas hayvanı diyordum hem kaba hem de yapılı vücuttaydı. Belki ondan ötürü önyargılıyım bilmiyorum
10 Yorumla
1 yılOrta kar iyidir giydiğin kıyafette duruşunu göstermesi bence iyi göbekli olmaktansa kaslı olmayı her zaman tercih etmişimdir , ileri kas düzeyleri itici ama
00 YorumlaKaslı görünüm herkese yakışır bence. Ama bizim kadınlarımız kaslı erkek sevmez. Kendine bakan erkeği sevmez. Çünkü ellerinde tutamayacakları korkusuyla istemezler. (Özgüvenleri yoktur.)
00 YorumlaBen kendime yakıştırıyorum. Belli bir yere kadar tabi. İlaç vs kullanmadan. Ha bunu sergilemiyorum. Sadece sağlıklı yaşamak ve kendim baktığımda beğenmek için
00 YorumlaDoğuştan kasliyim çok şükür. Bugüne dek askerde nöbette sigara içtiğim için çekmiş olduğum 30 şınavdan başkası yok. +10 da ben peşin odemistim 40 😂😂😂
020 Yorumla- 1 yıl
Bi çık karşuma da bakalim ne kadar kaslı sim 😂😂
- 1 yıl
Çalışıyorum kanka evde kendimce bir spor salonu yaptım 😂😂
- 1 yıl
Scarface efsane bisey müziği olsun her şeyi
- 1 yıl
Balon uçak mı ne var ya the world is your yazısı geçiyor 😂
- 1 yıl
Adamın zaten bakışları mimikleri dediğin gibi efsane bisey. Sanki bildiğin yaşıyor 😂😂 grandfather de öyle
- 1 yıl
Çok etkilendim kullanıcı adımı da ondan böyle koydum 😂
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂 Sitede de bir tane Tayyip e benzeyen birisi var 😂
- 1 yıl
- 1 yıl
Mansur yavaşi da hafiften anımsatıyor 😂😂
1 yılYakışıyor tabiki. Göbekli olmasından iyidir. Herkes vücuduna baksın, sağlıklı olsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla kas 90 95 beden meme gibidir gereksiz. Sadece cinsellik cinsellik diye aklı fikri cinsellik olanların istediği bir şeydir. İnsan olan yetinmeyi de her şekilde zevk almayı da zevk vermeyi de bilir
12 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(36-45)1 yılBadboy kaslıysa erkeksi dersiniz, badboy kassızsa doğal görünümlü dersiniz, efendi adam kas yaparsa itici dersiniz, efendi adam kassızsa çelimsiz dersiniz. Hiç bitmeyen çifte standardınızla Türk kadınları işte siz busunuz...
112 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi1 yılErkeğin üslubuna bak bir de kızınkine...
Cevap sahibi1 yılTamam en kadın sizsiniz 👏🤣👏🤣👏
Cevap sahibi1 yılYok ben senin hayalini bile kuramayacağın kadar erkeğim kendini ne kadar yırtsan da b. k atamazsın
Cevap sahibi1 yılMeşgul tonu verdim kendince sayıklamaya devam et histerik...
Cevap sahibi1 yıl...
Ben çıplak erkeklerden hiç hoşlanmam kası da varsa üzerini giysin bari giysi ile daha güzel görünüyor lar
😊10 Yorumla
1 yılGeniş omuzsa evet, düşük ve dar omuzda karikatür gibi duruyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Boyda önemli değil mi sence?
- 1 yıl
Önemli tabi tostoparlak olmasınlar🤣
Hem de aşırı yakışıyor. Abartı olanlar kötü görünüyor tabi de.
20 Yorumla
1 yılKasları hafif belli edecek vücut en ideali yoksa dişim dilim kas bencede egoistçe ve sağlıksız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKas güzel tabiki. Ama hayvan olmaya gerek yok. Ben doğal hormonsuz kaslı erkek vücudu gördüm. Cennette gibiydim sanki 😁😁
Nasıl biliyo musun insan bakmaya doyamıyor. Her zaman da denk gelemiyosun 😀01 Yorumla- 1 yıl
plaj vücudu diyosun
1 yılYakıştırmak zorunda değilsin gücü sevdiğim için yapıyom o zargana obez insanlardan biri olmak istemiyorum.
00 YorumlaÇekicilik katıyo evet ama abatılması güzel değil bence.
10 Yorumla
1 yılErkeği erkek yapan kasları değil midir zaten ayrıca çırpı kol seviyorsun sanırım?
10 Yorumla
1 yılEvet ama canavarımsı bir şey olmalarına gerek yok
10 Yorumla
1 yılFazla kas yakışmıyor , biraz yapılı omuz sırt yeterli
10 Yorumla
1 yılYakışıyor erkek adam kaslı olur (ilaçsız (ilaclilarin aaa))
10 YorumlaSpor konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aşırı olmadığı ve doğallığı bozmadığı sürece kas güzel gözükür.
10 Yorumla
1 yılYakışan var yakışmayan var yani kişinin proporsiyonuna duruşuna bağlı..
00 Yorumla
1 yılTemiz vücuda yakışıyor birde geniş omuzlu olması gerekli
00 Yorumla
1 yılYakışan da oluyor kimine de çok abes durduğu da oluyor 🙄
00 Yorumla
1 yılGoril gibi değil de fit olan kaslı vücut yakışıyor
00 Yorumla
1 yılBakmasını bilirsek bütün insanlar çok güzel aslında
00 Yorumla
1 yılboyu uzun fiziğine uygun kasları varsa kadınların tacizine bile uğrar
00 YorumlaEvet bence yakışıyor. Kas herkes için gereklidir.
00 Yorumla
1 yılFit normal olur evet ama vücut geliştirmeci gibi kasanlar bence yakışmıyor
00 Yorumla
1 yıl197 boyunda 120 kg yim kas ise fotoda mevcut 😂
00 Yorumlakadında kaslısı varsa beni bulsun kadında daha güzel
00 Yorumla
1 yılBen kendim icin yapiyorum ve yakistiriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyakıştırmuyorum yazarken ağzının suyu akmış 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok yakışıyor keşke şu anki sevgilim kas yapsa biraz offf
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDiger erkekler umrumda hayalimde ki seksy bebek umrumda 😂ahahajajajaj banane diger erkeklerden, onlar benim umrumda degil
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayalimde ki adamın çıta çok yüksek oldugu için kimseye bakmıyorum 😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılİnşallah dünyada böyle biri vardır.
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek dediğin 1.70 boy 70 kilo, hafif göbekli olur 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Kendini kandırma
Cevap sahibi1 yılGeyiğine ksndimi söylüyorum ya 😄 Bu yaştan sonra geçti benden o işler 😃
Protein tozuyla şisenler cok belli oluyor onlarda igrenç duruyor bel ince üst balon gibi bacaklar ince. Emekleriyle kas yapanlar ise harika bence ama bir erkek illaki kaslı olmak zorunda degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok yakısıyor ama hayvan gibi kaslılar oluyo onlar hariç @mım sulanıyo benım
10 Yorumla
1 yılHer şey dozunda iyi hulk gibi olanlar çok kötü görünüyor
23 Yorumla- 1 yıl
Iyy evet ondan bahsediyorum bende yoksa kaslı erkek yenir yutulur
- 1 yıl
Mesela gittiğim spor salonunda bir adam var kendini ilaçlarla öyle şişirmiş ki hem yapay duruyor hem de aşırı itici
- 1 yıl
Bizde de var ben bunlar yüzünden salona gitmek istemiyorum gördükçe motivasyonum düşüyor 😂
1 yılYakışmıyor diyenler yatakta erkek yorulmadan kadın bittim dediği halde hala ayakta olduğunda kendinizden geçiyorsunuz ama ☺️
Nereden bildiğimi sormayın 😋😉00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyarında olduğu sürece bir kızın kötü deme ihtimali yok bence
00 Yorumla
1 yılaşırısı yakışmıyor. birde ayna önünde fotoğraf çekmeleri yokmu kaslarıyla ego ve kibir abideleri
10 Yorumla
1 yılbir şey göremedin çünkü her kas yapan erkek iyi gözükmez
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılBazılarına oluyor pinterestte gördüm iyiydiler
00 Yorumla
1 yılAbartılı olmadan olur
21 Yorumla- 1 yıl
Evet
Aslında kişinin tercihine göre değişir ama daha çekici geliyor bence
00 Yorumla
1 yılYakışıyor tabiki hele karın kasları off. Ama kasları olmasada çok büyük bir problem değil
00 YorumlaBence de ya çok kasıntı ve itici gösteriyor samimiyet hissedemiyor insan
00 YorumlaDozunda yakışıyor ama sevgilim nasılsa öyle severim ben
00 Yorumla
1 yılEvet ama abartmadan. Bazıları çok aşırı Şişiriyor kendini o hiç hoş durmuyor
00 Yorumlayakışıklıysa evet tipsizse istediği kadar kas yapsın bck gibi
03 Yorumla- 1 yıl
Elindeki ne senin
- 1 yıl
He fark etmedim 😅😅
Bence her iki cins içinde fit olmak en güzeli aşırı kas gereksiz
00 Yorumla
1 yılEşim de çok kaslı olmanı sevmem der hep. Fit olman yeter der
00 Yorumla
1 yılHayvan gibi yakışıyor.
30 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi