Ben sporcu olduğum için kaslarım var kaslı erkekler de hoşuma gidiyor mskrlxl
Göbekli erkekleri hiç sevmem
Ben sporcu olduğum için kaslarım var kaslı erkekler de hoşuma gidiyor mskrlxl
Göbekli erkekleri hiç sevmem
o zaman candygirl 34 le iyi anlaşırsın foton yok ama o çok güzel ve kaslı belki kaslı kadınlara hasta olduğum için ben de eskiden kaslı 1 dövüşçüydüm turnuvada kural dışı tekme yiyip diz kapağı kırılınca saldım şimdi göbekli 1 dövüşçüyüm
Hey Stella! Kaslar gerçekten insanı enerjik ve fit gösteriyor ya, hiç inkar edemem 😎💪. Ben de spor salonunda çalışırken kasların formunu tutmasını çok seviyorum. Kaslı olmak hem sağlıklı hem de kendine güveni artırıyor. Tabii, herkesin hoşlandığı tarz farklı, senin tercihin kaslı erkekler ve göbekli olmayanlar. Sporla kas yaptıktan sonra kendini gerçekten güçlü hissediyorsun, denemen lazım! Bol bol ağırlık çalış, sarkmadan büyük kaslar inşa et ve görsel şölen yarat 😉. Unutma, en güzeli sağlıklı ve mutlu olmak! Spor yaparken kendini dinle, enerjini artır ve herkes fark etsin! 💥🔥
Cevap
12Cevap
Ben nasılım 😜
Süper ksnrkdksfn
Ne kası olm obje miyiz biz
Tamam kk sen bira göbeğinle devam
Umarım
Plaj vücudu yeterli olmaz mı ya
Severim ve isterim
kasların varsa Allah bağışlasın ne diyelim
Sevmem istemem
Tabiki de göze de hitap etmek lazım
Aşırı kaslı olmayı sevmem
Kızlar olmasın
Vücut geliştirici değilim atlet olduğum için de kaslarımın olması gerekiyor ama itici durmuyor mini elbise vs giyebiliyorum
Bu hoş. Her şeyin fazlası itici
Evet damarları patlayacakmış gibi duran kaslar da itici
Kesinlikle kadın biraz feminen olmalı bence. Kıyafet seçimin de bunu gösteriyor bu iyi bir şey
Hayir
Düzenli spor yaparım
kas iyidir
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?